About meEmma
Hoi. Een stuk over mezelf is wel lastig… Wat kan ik jullie vertellen? 

Ik ben geboren op 3 oktober 1992 in Groningen, maar helaas ben ik daarna met m'n ouders meeverhuisd naar een kleine stad/groot dorp in Drenthe. Hier heb ik een fijne jeugd gehad met mijn 2 zusjes, broertje, katten (op dit moment 2) en de hond. 

Mijn middelbare school carrière ging niet helemaal vlekkeloos, maar in 2011 heb ik toch het VWO diploma behaald. Op dit moment ben ik zeer op zoek naar een studie die ik kan gaan doen, ik ben een echte twijfelaar, 
haha.

Andere woorden die mij ook omschrijven zijn: prettig gestoord, creatief, muzikaal (of dat denk ik zelf), dromer, blond(t), sarcastisch, gelovig,  een echte chaoot en anders dan anderen.

Zoals jullie wel gemerkt hebben, schrijf ik vooral over mode en muziek. Dit zijn mijn 2 grootste passies. Ook nagellak is mijn zwakte, dus daar zal je ook het nodige over lezen! Als ik niet schrijf voor dit blogje of reacties achterlaat, ben ik bezig met het oefenen van choreo's, schilderen, kleding shoppen, boeken lezen, films kijken, nieuwe muziek ontdekken of het maken van heerlijk eten. Over just DEM:
In november 2011 begon ik het avontuur dat bloggen heet met typisch emma, na een paar dagen was ik het al helemaal weer vergeten. In januari probeerde ik weer wat stukjes online te gooien, maar ook nu gaf ik het na een paar dagen weer op. Na een paar maanden kwam Bianca mij versterken en we werden typisch ons, voor een aantal weken hadden we dagelijks veel posts en leuke reacties. Door verschillende omstandigheden besloot Bianca te stoppen en ging ik weer verder on my own. Again een namechange en dit keer is het just DEM geworden. Ik schrijf vooral over dat wat ik leuk vind (duhh) en dat is vooral mode, muziek en make-up.
Mocht je nog vragen/opmerkingen/etc hebben, neem dan contact op via onze e-mail: typischons@hotmail.com