maandag 4 juni 2012

En met de zon verdween ook mijn goede humeur.

Ja, dat was de titel van mijn artikel vandaag. Met als begin: 
Zo vrolijk als vorige week, zo ongelukkig was ik vanmorgen. Terwijl ik op zoek was naar onze geliefde labrador besefte ik me ineens hoe het afloopt met mijn dromen. De meeste dromen zijn in mijn geval echt bedrog.
Een erg positief begin vond ik dat niet en om te voorkomen dat ik jullie in mijn lichte depressie meesleur, publiceer ik het verder maar niet..

Mijn dromen heb ik weer even teruggezet in de ijskast, maar reflectie is soms noodzakelijk. In mijn geval niet echt heel erg leuk en ik zou dit niet zo willen, maar ik weet dat, als ik mijn dromen weer laat ontdooien in de (hopelijk) aankomende warmte van de zon, ik er dan beter over heb nagedacht. Ik ben er van overtuigd dat ik dan sterker mijn dromen kan najagen en ik beter weet op welke manier ik dat ga doen. Oh en om met een nummer, dat verdacht vaak voorbij geshuffeld werd, te quoten:
(I got) to know who I am, before I know who I want to be. And faith to take chances, to live like I see a place in this world for me.
Tot zover mijn baaldag, op naar het goede nieuws!
Zoals jullie in de laatste outfit post al konden zien, mijn haar was een puinhoop. Al weken moet ik naar de kapper en vanavond had ik eindelijk the guts om er een stuk af te laten knippen. 
Voor: don't mind de awkward face, zwart omrande ogen en paarse lippen, ik had mijn 'gothic'momentje
Al een tijdje laat ik mijn lokken groeien tot een waardige lengte, zodat ik aan de staartjes/knotjes/vlechtjes/etc. kan. Toch moet je af en toe snoeien om daarna met een frisse start verder te gaan.
Na: zoals je kan zien is de belichting in mijn kamer om kwart voor 11 's avonds helemaal top.
Zoals ik met dromen dat deed vandaag, zo pakte ik ook mijn haren aan. Een lichte verkorting van mijn manen en de schaar flink in de pony: ik kan er weer tegen aan!
What do you think of my new hairdo?

3 opmerkingen:

 1. Haha, ik vind de Gothicpic wel gaaf hoor! De lipkleur is echt gorgeous om te zien. :) Het staat je goed, sowieso kan je dat korte koppie zeker hebben! Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely post! :)
  Follow me? Of corse follow yuo too!
  Kiss from Poland, Poppy Miauczak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naise je haar zo zegg! Staat je leuk dat korte!

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..