dinsdag 17 juli 2012

daily make-up routine

Ik dacht, 'hé, laat ik eens met mijn papa's camera spelen.' En wonder boven wonder kreeg ik toestemming, vandaar dat jullie af en toe een artikel hier vinden met hoogstaande kwaliteitsfoto's (of wat daar voor door moet gaan). Vandaag mijn eerste artikel met speigelreflexcamera foto's, yay!
En hoe leuk is het om dan te beginnen met een daily make-up routine. Nu ben ik niet zo van de vaste dingen die ik altijd doe, maar deze look is wel redelijk standaard. Soms voor een feestje, vaak gewoon overdag. Kijk je mee naar wat ik met deze producten heb gedaan?

Ik begin met een basislaag op mijn ooglid. Ik smeer dan 9 van de 10 keer de Catrice eyeshadow souffle van een oude LE op mijn ogen. Soms sla ik deze stap over, maar deze kleur is zo neutraal, dat het heel makkelijk wegsmeert.
Ik begin vaak met een lijntje gelliner boven mijn oog. Catrice's Black Jack with Jack Black (oid) is mijn vertrouwde product voor deze klus, werkt echt perfect.
Daarna smudge ik lekker verder met de essence long lasting eye pencil. Deze is lekker creamy, maar zonder het pandagevoel te krijgen. 
Een likje mascara met mijn all time favorite. De essence maximum definition volume mascara doet wonderen voor mijn wimpers. Lijkt enorm op een Chanel mascara, daarom heb ik deze ooit gekocht. Ja de huls is verschrikkelijk, maar ik vind dit echt de fijnste mascara die ik ooit heb gehad (niet dat ik een uitgebreide mascarageschiedenis heb hoor..)
Wiehoe, door naar de rode lippen. Lekker rock'n'roll, maar toch classy. En kiss van Gosh soft'n'shine lipbalm is de perfecte rood. Verzorgt je lippen in plaats van ze uit te drogen, de kleur trekt wel wat in je lippen als een soort lipstain, blijft muurvast op de plek zitten, ja ik ben fan!
Als laatste gooi ik nog een portie glitter in mijn ooghoeken. Dit doe ik natuurlijk niet elke dag, maar het is een instant happy boost. Deze van 2true heb ik een keer voor weinig uit een kortingsbak gevist en ik ben nog elke dag dankbaar, want wat een feestje :)
En wat krijg je dan, als je deze stappen uitvoert? Nou dit:

Zoals je ziet heb ik geen blush/foundation en al dat soort ingewikkelde dingen op mijn gezicht gesmeerd. Nu zie je wat onzuiverheden bij mijn neus, ook heeft mijn gezicht een rode ondertoon, maar ik vind het niet zo erg. Mijn ogen spreken, mijn lippen zijn vurig rood, ik kan de deur uit!

1 opmerking:

  1. Moooie loook!! enn beter dat je je paps camera mocht lenen!! Mooie piccs!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..