dinsdag 26 juni 2012

sale shopping

Mijn favoriete tijd van het jaar is weer aangebroken: de zomer :) Niet alleen hebben we dan heerlijke zonnestralen op de huid, weinig regen en stralende lucht, ook hebben we SALE! Oké, dit jaar hebben we nog niet zoveel aandacht van de zon gekregen, maar worden in ruil daarvoor wel gestalkt door wolken en regen. De sale gaat wel gewoon door. Speciaal voor jullie heb ik een mega superduper groot afprijzingsartikel gemaakt met de leukste koopjes uit mijn favoriete webshops, yiehaaaa!
Het kan zo zijn dat de items uitverkocht zijn op het moment dat je op de link klikt, mehhhh, ook dat is het risico van het sale shoppen. Zoals je kan zien hebben niet alle kledingstukken een link, in de twee dagen waarin ik de kleding uitzocht, verwerkte en de links bij wilde zetten, waren deze al niet meer te vinden :(
En laten we dan maar beginnen bij Nelly. Ik heb de collages trouwens in puur willekeurige volgorde gezet. Het is niet zo dat ik een voorkeur heb qua kleding, geef mij alles maar, haha. Nelly dus. Zoals je kan zien: een hoop blauwtinten. De zwarte blouse (€14,95) vind ik echt amazing, lekker dramatisch en voor een zacht prijsje, gecombineerd met een fake leather blauwe skinny helemaal top. Twee paar schoenen erbij geflatst, zowel een paar Jeffrey Campbells (€134,95) als een ander dramatisch paar, ja dit wil ik wel dragen in de herfst (of nu dus). Verder met een chunky lichtblauwe knit (€23,95), helemaal schattige en stoer enzo. Op deze velvet legging (€36,95) kan het contrast niet groter en dan met deze big ass boots eronder, amazing. Voor de schattigere gelegenheden dit ubercute smurfenblauwe jurkje, met een paar badass lichtblauwe creeper/sneaker.

 Bij de topshop heb ik een wat groter bijeengeraapt zootje. ook hier toch weer outfits. Omdat het kan. Beginnend met deze megacoole flowy luipaardprint top, die een soort ombre effect heeft waardoor er een kobaltblauwe barokprint verschijnt bij je navel. Trek hier een baggy, versleten, groen geverfde jeans bij aan en shiny herenbrogues en je outfit is bijna klaar. Ja bijna, want deze earcuff kon ik niet laten verrotten op de site. Verder met een roze outfit. I like pink, dat mag duidelijk zijn. Je hebt de keuze uit een lichtroze sequinrokje of een multishiny sequinshorts, daarbij een bandeautop en hier gooi je een roze denim bodywarmer/gilet overheen. Stoere l-o-v-e ring en sleehakken eronder en je kan door naar outfit drie. Hier ging ik verder in mijn colorblocking missie. Namelijk met een highwaisted paarse jeans, babyblauwe shiny bandeautop en mintgroene sleehakken. Toffe oorbellen, zowel de hangende variant als in een earcuff (3,25 pond) te vinden. Wel stel ik voor dat je een grijze of paarse (daredevil!) jas/blazer uit je kast vist, want deze zijn niet in de sale te vinden.
Forever 21 was voor mij een topjeshemel. Oke, een paar jurkjes daargelaten, maar voor de rest vond ik het niet zo spectaculair. De topjes zijn wel amazeballs, beginnend met een zwarte bloementanktop en een witte pauwen print (€6,99), deze hebben een tof kanten detail op de rug (als ik me niet vergis). Dit kanten detail zet door in deze blouse, zwart, doorzichtig & kant (€10,99), wat wil je nog meer? Nou, twee toffe cropped tops in vrolijke kleuren, s'il te plait.. Et viola: 1 met een roze/paarse/mint combi (€5,99) en een aztecprint (€6,99). Op de onderste rij vinden we twee schattige jurkjes (€10,99) in roze en blauwe, een mega "I love disco" glitter sequin blauwe zwart gestreepte jurk (€11,99) en twee cut out shoulder tops (€10,99) met een tof detail bij de halslijn.
Zijn jullie het al zat? Ik nog niet, muhahahaha, verder met River Island. Hier vond ik nog meer glitterrrrrrrr alleen dan in een mooie mintvorm (20 pond). Combineer dit met een toffe flagprint legging, England (7 pond) of the USA, jij mag kiezen. Ik stel ook voor dat je de topshop schoenen er bij aantrekt, me loves mint. Ben je op zoek naar een gele blazer? Stop. Ik heb er 1 in de sale gevonden! De River Island is ook zo lief geweest er een kanten versie van te maken, meerdere texturen I like, Ik zou hem persoonlijk over deze galaxy print jurk (12 pond) gooien en dan daar weer een tof t-shirt overheen gooien. Roze slippertjes (15 pond) eronder en helemaal vakantie proof! Dit riemtasje moest ik ook nog delen, ook al matcht hij voor geen kant. De laatste combi is weer heerlijk "niks past bij elkaar, maar toch past het bij elkaar" Een multiculti blazer is gewoon leuk, just admit it, wurm je vervolgens in een luipaardprint bustier en highwaisted shorts en de blazer wordt alleen maar toffer. Ook hier zijn de roze sandaaltjes een groot succes.
En dan Asos. Hier was ik het meest benieuwd naar, normaal zulke toffe kleding waar ik heel vrolijk van wordt, maar dit keer viel het allemaal een beetje tegen. Ik zal Emma niet heten als ik toch niet wat pareltjes kon vinden... Niet echt 'setjes' maar wel mooie items, waaronder deze juweeltjes. De ketting is heerlijk speels en dan zeker met de oorbellen, tres jolie, de doodshoofdjes maken het nog lekker grunge. Ik vond deze het mooist passen bij deze awesome all over kleurtjes en panterprint top. Wel heb ik nog een setje voor jullie gevonden :) Deze cut out top is erg tof, ik zag ook al een combinatie met een fishnet top eronder, maar die was niet in de sale (h&m heeft ze in de winkel). Wel vond ik deze grijs/zwart gestreepte broek, een simpele backpack en deze a-ma-zing sneakers. Verder vond ik nog meer mooie schoenen, de brogue/creeper heeft een mooi degrade effect en de sleehakken zijn gewoon lekker apart! Ook nog een top die ik eigenlijk al in de winkel wilde kopen, maar toen niet heb meegenomen. Nu met de sale wordt dat wel extra aantrekkelijk. Oh en nog een armband & ring in 1 simplistisch maar lekker rock n roll
Deze moest ik ook nog even delen. De jurk (€29,85) kreeg ik vorig jaar al, maar is nu afgeprijsd. Zoals je ziet zijn de kleuren wel iets anders in het 'echt', maar persoonlijk vind ik de echte kleuren mooier. Ook stel ik voor om een tailleriempje om te slaan, voor dat extra vrouwelijke effect.
Ik kon het niet laten om even virtueel bij de adidas store binnen te wippen. En daar aangekomen vond ik toch even een fantastische sale! 'Mijn' Jeremy Scott for Adidas schoenen waren in de aanbieding en I want them all.. De gele high tops (€90) zijn mijn derde keus, de denim wings (€100) en de gorilla's (€77,50) staan op een gedeelde eerste plaats. Nu twijfel ik nog een beetje, omdat ze niet meer in de goede maat verkrijgbaar zijn, maar he, een maat groter vind ik niet zo'n probleem. Waarschijnlijk bestel ik na donderdag 1 van de twee, maar daar hoor je donderdag meer over.....
Warning: de volgende collage is niet van hoogstaande kwaliteit, ik herhaal: warning: de volgende collage is niet van hoogstaande kwaliteit!
En dit is de buit die ik al bij de h&m besteld heb (tralalala) Nu koop ik niet alles hoor en ga zeker mijn kritische blik hier over werpen, maar come on, zo veel mooie kleding in l'aanbieding dan kan je je toch niet inhouden... Als het goed is komen deze items in drie verschillende pakketjes binnen, maar nu heb ik al 1 track en trace code die niet werkt, mehhh, dus ik hoop dat alles goed gaat! Dingen die ik hier eigenlijk sowieso al ga houden zijn de zilver pailletten baret en het tweede jurkje van boven. Ook hoop ik dat de turkooizen blazer een beetje mooi valt en ja, stiekem zou ik deze 3 paar schoenen ook wel willen toevoegen aan mijn stash..
Wat zijn jouw sale aankopen, en staat hier nog iets tussen wat je wel kan bekoren? Ook kan ik een hoop tips over jouw manier om salekoopjes te doen, dus spam het hieronder maar vol!

4 opmerkingen:

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..