zondag 15 juli 2012

men neme 2 jurkjes, 2 panty's, 1 vest, 1 gilet, 2 t-shirts, 1 top, 1 hoed, 1 sjaal, 1 riem, 1 blouse en een broek

AU revoir, au revoir. Vandaag is de dag dat ik afscheid van jullie neem. Wees maar niet bang, het is maar voor heel even! Ik ga namelijk met vriendinnen een paar dagen naar het zuiden van het land, vakantie vieren :) Nu laat ik jullie niet helemaal met lege handen achter, ik heb gewoon leuke artikelen voor jullie!
En vandaag krijg je de inhoud van mijn koffer te zien. Nou soort van dan. Ik ga namelijk maar een paar dagen weg, dus dan probeer ik zo licht mogelijk te reizen. Als je weet dat je mooi weer krijgt, is dat niet zo moeilijk. Helaas heeft ook het zuiden van ons kikkerlandje last van regen en bewolking, dus die shorts laat ik maar thuis. Bij deze presenteer ik je dan toch mijn meegenomen kleding, in combinatievorm, yay!
Oh nog twee dingen vooraf: WEBCAMKWALITEIT MENSCHEN. En ik ben wel van plan om er een jas over aan te trekken..
Deze werd als eerste geplaatst, een lekkere felle kleur legging, lang t-shirt (of twee, in mijn geval), oversized vest en ik en mijn onafscheidelijke hoed
Sjaaltjes zijn ideaal, hier in mijn haar, altijd goed. Mijn favoriete hoge taille skinny van de monki heb ik hier gecombineerd met een bandeautop van de new look en mijn see through blouse van de h&m
En weer mijn skinny van de monki, nu met een zwarte top en mijn nieuwe lievelingsgilet van de fashion against aids collectie. Dit keer niks op mijn hoofdje.
Hier heb je mijn smurfenbenen weer. Nu met een kanten jurkje, matchende riem en een lekker franje gilet. 
En er gaat nog een maillot/panty mee, namelijk deze zwarte van de pieces (je kan het niet zien, maar hij heeft zo'n mooi rozen patroon gestikt) Hier draag ik mijn lievelingsjurk van de h&m, lekker noncha de see through blouse geknoopt. Oh en ik heb ook maar weer een knoop in mijn sjaal gelegt, zo om mijn hoofd.
Hé, deze drie heb je al gezien. De hoge taille jeans, nu met een geknoopte blouse en ja hoor, mijn favoriete gilet.
Nog maar een keer dezelfde broek, met dezelfde top, alleen nu prop ik de top bij de broek in, gooi ik er een groot vest overheen en bind die weer vast met de sjaal die je ook al op mijn hoofd zag.
Blauw + blauw is zeker geen blauwtje lopen, hier draag ik die smurfenblauwe panty met een oversized wit t-shirt/jurkje, de oversized see through blouse, lekker opgestroopt en de sjaal als riem.
Een sjaal als riem, bekend gegeven toch? Nou, hier nog maar een keer, nu bij een schattig kanten jurkje, de bloemenmaillot van de pieces en een hoedje (van papier).
Last but not least, mijn favoriete jurkje met smurfenbenen, dezelfde matching riem en een hoedje, yiehaa.
Dat waren mijn combi's al weer. Ik ga 5 dagen weg, maar als je mee hebt geteld zie je dat er 10 mogelijkheden zijn om uit te kiezen ^^ Wat is jouw favoriet, denk jij ook altijd zo na met pakken, of gooi je maar wat in je koffer?

3 opmerkingen:

  1. Okaay je hebt echt toffe combi's! Ik hou van je style! Vooral die met je smurfen benen kanten jurke en bijpasssende riempje vind ik erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke combinaties! Dat kanten jurkje is trouwens echt schattig!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..