maandag 30 juli 2012

Saleshopping bij mijn stamwinkel

Ja, een stamwinkel kan je het wel noemen. Zoals je in de afgelopen ootd's wel hebt kunnen zien, ik heb een hoop kleding van de h&m. Goedkoop, spot on, veel keuze, ik ben fan! En omdat bestellen easy peasy is, komt de postbode nogal vaak met pakketjes bij ons thuis. Ik heb alle pakketjes verzameld, foto's gemaakt en meer als de helft weer terug gestuurd.. Wat ik wel heb gehouden? Dat zie je op de volgende pagina..
Nu loop ik ook wel eens de gewone winkel van de Zweedse keten binnen en ook die kan ik niet verlaten zonder een gevulde shoppingbag. Ook deze nieuwe aanwinsten vind je hieronder, in willekeurige volgorde.
Ik ben nogal van de hoofddeksels op het moment & deze pailletten baret is mijn nieuwste aanwinst. Voor €4,95 heb ik een feestje op mijn hoofd, dus deze heb ik niet terug gestuurd.
De shorts en blazer stonden al lang op mijn verlanglijst, ik wilde namelijk graag gekleurde shorts en een gekleurde blazer. Nu is deze divided blazer (€7,95 ) aan de korte kant (armen), dus helaas heb ik deze geretourneerd. De shorts zitten helemaal goed, zeker voor €4,95
Dit hoofdbandje vond ik tussen allemaal afgeprijsde sieraden, voor €1,- ging hij mee naar huis.
Zo'n telefoonhoesje is enorm handig! Zo kan ik mijn telefoon, ID, bankpas en wat cash geld hierin kwijt zonder dat ik met een enorme tas moet sjouwen. Vooral met festivals en feestjes is dit erg prettig, want dansen met een tas is verschrikkelijk irritant! (€2,95)
Ja dit jurkje heb ik ook in luipaardprint, zoals je kon zien in mijn vorige h&m bestelling, en zit perfect. Heerlijk zwierig, luchtig en met een lief vlinderprintje, ja ik kom de zomer wel door! (€4,95)
Mooie close-up met mijn vaders spiegelreflex. (ik probeer hem zo veel mogelijk te lenen ^^)
Deze wazige foto geeft wel een beeld van het divided jurkje (hoop ik). Nu vind ik de kleur prachtig, het hartjesprintje is heel lief en ook het model is uberschattig. Dat is precies het probleem. Alles aan dit jurkje is schattig en als ik te schattige kleding aantrek, lijk ik net een blije baby. Ik ga dan zo'n 4 jaar terug in de tijd en daar zit ik niet helemaal op te wachten.. Dus ondanks de fijne prijs (€7,95), pasvorm en het feit dat dit jurkje zakken heeft, heb ik hem teruggestuurd. 
En dan het tegenovergestelde van het vorige jurkje. Een jumpsuit/playsuit, met luipaardprint, badass huh! Toch lijkt hij nogal op mijn jurkje (again, zie de vorige h&mbestelling) en ook deze is geretourneerd.
Nu staat Emma gelijk aan schoenen en ook dit keer was het raak. 3 paar verdwenen in mijn mandje, maar alledrie bevielen niet echt. De regenlaarsjes (maat 39) zaten nogal strak, terwijl de espadrilles (maat 38) te los zaten. De slippers waren iets te smal en het stuk tussen je teen sneed nogal in mijn huid. Beetje jammer...
Als ik geen hoed op mijn hoofd heb, is er wel een sjaal omheen geknoopt. Deze is tussen mintgroen en turkoois in, heeft mooie lila en gele details en was maar €2,95, een blijvertje dus.
Deze lila sjaal vond ik in de winkel zelf. Voor €2,50 kan ik geen nee zeggen natuurlijk!
Een mooie close-up, hier zie je de kleuren van de linkersjaal extra mooi uitkomen en het gehaakte glitterdetail van de rechter, nice huh!
Mensen die mij goed kennen, weten dat ik een obsessie met doodshoofden heb. Ookal bevinden er weinig tot geen kledingstukken met een dergelijke print in mijn kledingkast, ik word er sterk tot aangetrokken in winkels en online. Zo ook deze top, de fijne prijs (€4,95) en het vrolijke karakter spraken me enorm aan. Helaas sloot de top niet zo mooi aan als gehoopt, dus ook deze ging retour.
Same shorts, andere blazer. Waar het bij de vorige combi niet gelijk zichtbaar was dat de blazer te klein was, zo kan je hier gelijk zien dat dit toch echt niet goed zit. Ook deze blazer was te klein en moest helaas terug.
In de winkel liep ik ook tegen deze zonnebril tegen. Nu heb ik voldoende zonnebrillen thuis liggen, maar voor €1,- heb ik er een mooie festival/stranddag zonnebril bij.
Ook deze armbandjes bestelde ik voor €2,95. Nu ben ik al naar Parijs geweest, maar Londen en New York staan zeker op mijn verlanglijstje voor een stedentrip!
Tenslotte nog wat random aankopen van een hele poos geleden! De bodylotion kocht ik op aanraden van Veracamilla en is inderdaad erg fijn, de lippenstift van de Catrice Revoltaire collectie viste ik uit een kortingsbak (ook dankzij Vera), de sweater heb ik bij the Sting gekocht voor €7,50, mijn Wreck This Journal heb ik voor €9,95 besteld bij bol.com en het parfum heb ik bij de douglas gekocht.
 Dus. Dat was een hele hoop! Om te passen en te beslissen of ik het terugstuur of niet vind ik nooit leuk om te doen. Nu moet ik wel zeggen dat er al wat nieuwe items in mijn winkelmandje liggen, wachtend tot ze weer in mijn maat beschikbaar zijn. Heb jij nog wat leuks besteld bij de h&m?

7 opmerkingen:

  1. Super leuke aankopen, vooral je jurkjes!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Okaaaaay je hebt echt leuke dingetjes geshopt! je hebt zo'n leuke style! Enn de sjaaltjes in je haar staat echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond die jurkjes, vooral die blauwe, juist mooi staan! Maar ja smaken verschillen. :) Leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat en super leuke aankopen zeg die armbandjes zijn echt leuk !
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuke dingen heb je gekocht!

    Nathalie
    Misschien vind je onze giveaway wel leuk!
    http://curls-and-bags.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..