donderdag 24 mei 2012

up-to-date

Genietend van het zonnetje heb ik de afgelopen dagen over een hoop dingen nagedacht. Le blogg, mijn persoonlijke leven, you name it. En vandaag deel ik wat van deze gedachten met jullie. Een hoop huishoudelijke mededelingen, maar hé, dat moet ook gebeuren ;)
En laat ik dan gelijk maar met de deur in huis vallen: Bianca heeft aangegeven niet meer verder te willen. Ze ziet er de uitdaging niet meer in & heeft heel weinig tijd. Heel erg jammer natuurlijk en ik ga het enorm missen! Ik hoop dat ze nog een stuk online zet met een uitgebreidere uitleg van hoe en van wat, maar dat kan ik jullie sowieso niet beloven...
Edit: Hier is nog een verklaring van Bianca:
Lieve Bloggers!

Zoals jullie al hebben gehoord van Emma de afgelopen tijd ben ik inderdaad van plan om te stoppen. 
Ik maak hele lange dagen met werken doe een opleiding er tussen door en al met al loopt het niet zo lekker dus ik zit de laatste tijd beetje in de put.
Ik zoek daarom veel afleiding en ben vaak de deur uit.
Waarom ik ga stoppen?
Ik wil eerst mijn studie afmaken (verkoopsspecialist). Ik heb besloten 1 juli bij de etos weg te gaan en daar heb ik het heel erg moeilijk mee vooral omdat ik daar bijna 2 jaar heb gezeten en veel lieve collega's heb. 
En dat is mij altijd heel dierbaar geweest. 
Ik moet dus op zoek naar ander werk. En ik heb de laatste tijd niet gewinkeld geen nieuwe spulletjes gekocht en gewoon niet heb kunnen reviewen lag mijn hart ook wel een beetje bij het schrijven. 

Met pijn in mijn hart moet ik daarom nu ook zeggen Typisch ons bestaat niet meer!!
Ik wil jullie wel bedanken! Voor al jullie lieve reacties elke dag en dat jullie ons zijn gaan volgen. Blijf dit vooral doen maar dan tegen over Emma. Zei heeft hier veel tijd in moeite in gestoken en ze komt telkens een stapje hoger dus ik hoop dat jullie haar daar mee willen helpen!

Misschien dat ik ooit nog wel is een artikel schrijf maar dan misschien 1 keer in de maand of wat dan ook. Maar voorlopig ga ik flink aan de studie :)

--
En dan krijg je de volgende vraag, ga ik in mijn eentje verder of zoek ik er nog iemand bij? Nou, ik ga eerst in mijn eentje het fort staande houden. Zo ben ik ook begonnen & ik zie wel hoe het loopt. Misschien dat ik nog op zoek ga naar een gastblogger of dat ik mijn crazy sistah vraag om af en toe iets te schrijven/filmen, maar voor nu sta ik er alleen voor.
Maar gaan er nog dingen veranderen? Ja, nou ik ga de naam nog veranderen. Maar in wat, dat weet ik nog niet. Typisch Emma ligt voor de hand & waarschijnlijk wordt dat het ook, maar you never know! Heb jij een beter idee, let me know!
Verder wordt het echt een lifestyle blog. Dat houdt eigenlijk in dat ik schrijf over wat me bezig houdt. Dus gewoon make-up, mode, h&m, muziek, schoenen, etc. en ik laat de vaste 'thema' dagen wel los voor nu. Het werkt voor mij toch niet zo lekker en ik schrijf in het vervolg minstens 3 dagen in de week een stukje. Wat dat wordt laat ik afhangen van het moment, op een gegeven moment zie je vanzelf wat hier het meeste verschijnt.
Verder moet ik natuurlijk ook de achtergrond en de header aanpassen. Hier ga ik de komende dagen mee bezig. 
Oja, voordat ik het vergeet: mijn 'vaste' dagen waarop een artikel online komt, worden de maandag, woensdag en vrijdag. Maar als ik me verveel of ik heb een bunk inspiratie dan vind je iets vaker een stuk online.
En dan wil ik jullie ook vertellen dat ik me heb ingeschreven bij de hanzehogeschool Leeuwarden. Minerva academie voor de popcultuur en dan de richting vormgeving, zoals het voluit heet. Ik heb 28 of 29 juni als alles goed gaat een toelatingsgesprek en ben er doodzenuwachtig voor. Maar ik hoop dat ik hier vanaf September mag gaan studeren :)
Zoals je al hebt gezien aan de photobooth foto's, ik heb nog geen nieuwe camera. Mijn bankrekening wordt steeds kleiner en kleiner en de h&m wordt steeds vrolijker van mij, dus een nieuwe camera moet wachten tot volgende maand (hoop ik). Ik heb maar besloten een compact camera te kopen, want een spiegelreflex wordt wel een erg duur grapje. Misschien dat ik af en toe mijn vaders spiegelreflex mag lenen!
Meannnn, wat een hoop gel*l zo in één stuk. Ik hoop jullie zo wat meer een beeld achter de schermen te hebben gegeven. Geniet nog lekker van het weer, vergeet niet mee te doen met de winactie! Ik ga weer terug het zonnetje in & ik zie jullie morgen!

7 opmerkingen:

 1. Aa Emma wat jammer dat je alleen verder moet. Maar heeeel goed dat je alleen verder gaat!!!!:-) leuk stukje heb heb je geschreven, je schijft leuk! Jammer dat ik te druk ben met werken en bloggen dat ik zo weinig tijd heb voor andere blogs. Die rode broek van mij is van de Zara maar dat is helaas al een oudje. Liefs Debbie(stylofax) en fijne aaf lekker genieten van de zonnie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja jammer he :(, thanks, ik vind het schrijven ook steeds leuker worden! Jammer van de zara broek, hij is echt amazing!

   Verwijderen
 2. Tof dat je toch alleen verder gaat! Heel veel succes daarmee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er foto's tussendoor hebt geplakt, hierdoor las het echt heel snel! Wat jammer dat Bianca niet meer verder wilt gaan, maar als je geen tijd meer hebt, dan houdt het op. Wat leuk dat je op zoek gaat naar een gastblogger, als ik jou was zou ik ook gewoon je zusje erin betrekken, altijd leuk! En aan de andere kant, je bent alleen begonnen, dus dan weet je ook hoe het is om alleen te bloggen. :) Fijn dat je je hebt ingeschreven, hopelijk word je aangenomen girl! Hoop gelul? Viel wel mee hoor! Vond het wel fijn om te lezen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat jammer zet Bianca, maar succes met je verdere leven (zeg je dat zo? en ik snap het wel. Ik ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt emma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat jammer dat je stopt Bianca! maar het kan mee goed voorstellen! Andere dingen zijn gewoon belangrijker nu! succes met alles!! enn emmaaa; natuuuuuuurlijk blijf ik je volgen! je hebt zo'n heerlijke eigen stijl! Daar hou ik wel van!!! Succes en toi toi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je stopt Bianca. Trouwens mooi haar en succes met je intake!

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..