vrijdag 4 mei 2012

baby I'm back

I'm back!!!! Jahaa na een weekje complete verlatenheid hier, ben ik weer terug. Met een zeer "beetje jammer" verhaal & een nog grotere "beetje jammer" verhaal. Dus. Lekkere terugkomst
Laat ik maar bij het begin beginnen. Waar was ik al die tijd?!? Nou, in katjeskelder (Brabant). Mijn lieve oma wilde met de hele familie op vakantie & zo kwamen we in het altijd gezellige Brabant terecht.
Een hele week lang zat ik met mijn familie onder 1 dak. We hebben gegeten & gedronken, gefeest, gehuild, geklaverjast en een hoop gekkigheid meegemaakt. Heerlijk er tussenuit.
toen ik erachter kwam dat de posts niet goed waren ingepland
Maar geen internet, bummer, en ik was zo slim om de posts niet goed in te plannen… Tot zover mijn eerste "beetje jammer" verhaal. Vandaar het ontbreken van nieuw, vers leesvoer op de site. Mijn oprechte excuses.
Dan het nog grotere "beetje jammer" verhaal: ik ben vanaf vorige week al een cameraloos persoon. Ja, mijn camera schijnt gevallen te zijn (wanneer, dat is mij ook niet bekend, ik heb hem in ieder geval niet laten vallen) en daarom moet ik 230 euro ophoesten om de reparatie te betalen.
in zak en as na het nieuws van mijn camera..
Je snapt wel dat ik dat niet over heb voor een camera van 180 euro, bovendien heb ik er nooit iets verkeerd mee gedaan.. Dus. Geen garantie, geen camera, geen nieuwe foto's voor de site. 
Daarom krijg je in het vervolg de prachtige kwaliteit van mijn camera op de telefoon & macbook te zien. Daarom alvast mijn oprechte excuses voor de crappy kwaliteit van de foto's. 
en mijn mooiste "nadenk"hoofd :P
Ik hoop snel weer een nieuwe camera te kunnen kopen, wel twijfel ik nog of ik zal doorsparen voor een spiegelreflex of een goede compact camera te kopen.. Hebben jullie nog tips waar ik op moet letten met mijn nieuwe aanschaf? En aangezien ik niet het grootste budget van de wereld heb, weet je nog een budgetvariant? 
Tot zover mijn "beetje jammer" verhalen, me not happy 'bout it :(

5 opmerkingen:

 1. Balen allemaal. Hopelijk heb je de komende tijd wat meer geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opruiming!! Eens in de zoveel tijd gaan de oude varianten er uit en alle nieuwe erin. Dus goede camera's voor een redelijke prijs. Ik zou vooral bij Media Markt opletten.

  Als je een spiegelreflex wil dan moet je wel heel goed sparen dan heb je voor 500 euro een body, maar dan moet je nog geld ophoesten voor een lens van ook een redelijke prijs =0.

  Wel balen zeg =[ hopelijk kun je snel een goede nieuwe krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat een toptip, thanks! Helaas geen mediamarkt in de buurt, maar de folder valt wel altijd op de mat, dus dat ga ik zeker in de gaten houden!
   En spiegelreflexcamera's zijn echt heel duur :( Dat is dan ook de overweging die ik voor mezelf maak: of binnen een paar week een nieuwe compact camera of nog 2 a 3 maand zwaar sparen en keihard werken voor een spiegelreflex..

   Verwijderen
 3. Ohw, dat is niet zo mooi!
  Ik vind je foto's wel heel grappig, haha!
  En, ik post in de vakantie ook niet hoor, want dan moet je gewoon een beetje rusten, toch?
  Liefs! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh jeetje balen van je camera zeg! Kan me voorstellen dat je dat geld er niet voor neer wilt leggen!

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..