donderdag 26 april 2012

Jeugdsentiment..


Hallo Lieve mensen!
Bianca was een tijdje out of running.
Hoe dat komt? Ik zit in mijn laatste 2 maanden van de opleiding verkoopspecialist dus ik moet alle dingen gaan afronden (wat ongelooflijk veel is omdat ik anderhalf jaar geen reed heb uitgevoerd: foei Bianca!)
Ik ben begonnen met sporten wat begon bij 2x is nu 4x in de week, en ik werk 24 uur in de week. Al met al lig ik 's avonds na alles dus vroeg in bed. Emma is laatste tijd zo lief geweest elke dag sowieso iets te posten dat er in ieder geval dingetjes online kwamen.
ik moet mijn ritme nog zien te vinden. Maar niet getreurd ik ben er weer :)


Met vandaag een heel andere post, jullie hebben de laatste weken hier veel fashion en beauty gezien. Maar ik wilde dit gewoon eventjes kwijt want ik vind het eigenlijk best wel grappig.
Kennen jullie al deze spelletjes nog?

Vroegaaaaaaah waren deze spelletjes helemaal in en kon je niet wachten om thuis te komen van de basisschool je computer/game boy aan te zetten en een nieuw avontuur te beginnen met put put of grote vriendelijke vriend freddy.
Uren lang was je verzot op deze vriendjes. En je wilde eigenlijk gewoon in het spel kruipen. Wel raar eigenlijk hoe ik vroeger de fantasie had dat ik na de winkel ging om pikachu te kopen...... DUDE
Soms mis ik die tijd nog wel eens dan denk ik bah wat word je eigenlijk alweer te volwassen daarvoor.

Toen ik wat ouder werd kwam sims helemaal in, kennen jullie die hype nog? Om een pixel op een scherm te laten doen wat jij wilt.
Sims 1 was al een hype maar toen we eenmaal hoorde dat er sims 2 kwam nou er ging een wereld voor je open. Maar ik ben best wel in dat spel blijven zitten. Ik heb zelfs de sims 3 nog gekocht. Maar ik vind die sims 2 veel en veel leuker. Emma en ik kwamen bijna elk weekend bij elkaar en gingen we altijd tot 4 uur 's nachts proberen op te blijven om zo op sims te blijven kunnen zitten. Want je zal maar net ietsjes verder komen haha.
Mooie mooie mooie tijd! Ik kwam laatst weer de verpakking van de sims 2 tegen en had hem weer geinstalleerd. En ik word daar zo blij van gewoon al die herinneringen en alles wat dan omhoog komt. Ik denk dat je in dat opzicht altijd jong blijft, ik denk dat je er zelfs blij van zou worden als je put put weer over je scherm ziet scheuren. Dit wilde ik even met jullie delen :)
Hebben jullie vroeger ook iemand gehad waarmee je ook altijd tot 's avonds laat op de computer bleef zitten om een spelletje te spelen? Zo ja welke?

8 opmerkingen:

 1. Heel leuke post! Jaa, ik ken het nog, haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke post!! ik speelde altijd tot diep in de nacht rollercoaster! Zoo leuk!! Op de ipad speel ik nog wel eens the sims freeplay! ook leuk om te doen! Vroeger waren er echt leuke games voor op de pc.. Nu bijna niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Ohjaa rollercoaster! Ik speelde trouwens ook nog vet veel zoo tycoon en inderdaad ook rollercoaster. Jammer dat die spelletjes allemaal zijn vernieuwd naar 3d effect enz. Hadden ze niet moeten doen!

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Ik ken ook al die dingen nog, en ja, ik vind ook sims 2 beter dan sims 3, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik ken ze ook nog allemaal! xD De Sims vind ik nog steeds geweldig, alleen al een long long time niet meer gespeeld. Speelde dat echt dagenlang. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post.
  En mariogames zijn gewoon de beste.
  Sims 2 en freddi fish zijn ook leuk de andere games ken ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om al die herinneringen op te halen! The Sims, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Freddy Fish vond ik ook altijd zo leuk!
  En The Sims vind ik stiekem nog steeds geweldig, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..