maandag 16 april 2012

ootd #casual cleaning

Ja je leest het goed: CLEANING. Mensen die mij wat beter kennen, weten dat ik niet de meest nette kamer heb (understatement), sterker nog, de helft van de tijd kan je zelfs niet eens een stap in mijn kamer zetten, zo'n puinhoop is het nou. Toch is het niet een vieze kamer, geen etensresten, geen ongedierte, etc. En waar wil ik heen met dit stukje, nou dat weet ik eigenlijk ook niet. Om iets meer te begrijpen van deze warboel moet je maar even verder lezen :)

De dag dat ik deze kleding aanhad, ging ik de boot van kennissen schoonmaken. Vandaar mijn supercomfortabele kleding, makkelijke schoenen en dat geweldige elastieken bandje om mijn hoofd. Wat was ik toen trouwens blij dat mijn haar weer in een staart kon! Al jaren roep ik dat ik mijn haar 'nu toch echt' laat groeien, maar elke keer gaat de schaar er weer in. Nu ik dan de magische staartjeslengte heb bereikt, wil ik doorzetten: de helft van mijn haar gaat net zo lang (of langer) dan mijn schouders worden! Ik spreek jullie over 10 jaar Enough talkin' let's show the outfit!
Blazer/Vero Moda - T-shirt/new yorker - broek/h&m - schoenen/All Star


Oja, de blazer en broek matchen in het echt wel qua kleuren, mijn camera is niet lief voor mij!


En hoe lang heb jij je haar nu? Wat is de staat van jouw kamer? Ik ben erg benieuwd ^^

6 opmerkingen:

 1. Wat stoer dat jij je haar zo hebt! :)
  (Ik durf zelf nog geen centimeter van mijn haar af te laten knippen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met laten groeien van je haar! Ik heb ook al een tijdje bezig, gaat aardig alleen word ik nu helemaal gek van alle klitten -_- en wat m'n kamer betreft, die is altijd opgeruimd :P Ik HAAT troep, ben ook een beetje autistisch als het om opruimen gaat, als m'n kettingen niet recht hangen ga ik zelfs me bed uit om het goed te doen xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat en leuke outfit!! Ik vind je broek echt leuk!! Oooh en beter dat je al een staartje in kuntt!! succes met laten groeienn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blazer, helemaal in combinatie met je broek en je shoes! I like it! Aho, haar groeien is inderdaad een hele klus, maar het kan al in een staartje. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh gaaf! Super leuk gecombineerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker comfortabel maar echt super leuk!! Vooral die broek =0

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..