zondag 15 april 2012

Favoriete films


Hallo lieve meiden en jongens natuurlijk.
Ik ben heel erg gek op films ik kijk ze daarom ook heel vaak, soms kijk ik een film wel 10x opnieuw omdat hij bij mij zo goeie indruk achter laat of dat ik dan denk waarom gebeurd dat nooit bij mij?
Maar vooral omdat ik me in een film helemaal kan inleven en mijn hoofd daardoor eventjes mee leeg maak.
Benieuwd naar mijn favoriete films? Even klikken =DTen eerste even een kleine mededeling binnenkort komt er onze eerste winactie, benieuwd? Zeker even de site in de gaten houden :)
We hebben er lang over nagedacht wat we precies moesten doen en hoe, maar we zijn er zo beetje uit en ik kan niet wachten dus vandaar dat ik dit eventjes meegeef haha!

Ik ben toevallig gister naar de bioscoop gewees naar de film the hunger games.
Als je er nog niet heen bent geweest ga er dan zeker eventjes heen, het is zo mooie film er zit zo verschrikkelijk goed verhaal in. Maar Bianca waar gaat de film over dan?
Nou dat zal ik je eventjes vertellen :)

In een nabije toekomst is het voormalige Noord-Amerika verdeeld over twaalf districten die jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. Hierbij worden de jongeren in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van het volk wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. Wanneer het zusje van de zestienjarige Katniss Everdeen wordt geselecteerd voor The Hunger Games twijfelt ze geen moment en neemt ze haar plaats in. Vanaf dan heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.
The Hunger Games is de verfilming van het eerste deel uit de populaire trilogie van schrijfster Suzanne Collins.Benieuwd naar de trailer ? :


Nou moet ik ook eerlijk toegeven dat toen ik de trailer zag en het verhaal las dat ik niet echt heel erg overtuigd was maar toen ik eenmaal in de film zat, echt prachtig zeker een aanrader !
Gister was het 100 jaar geleden dat de Titanic gezonken is. Ik weet nog wel dat de Titanic een vrij heftige film was en dat me ouders vroeger liever niet hadden dat ik hem ging kijken. Tot dat ze op een keer zeiden Bianca ga je mee de Titanic kijken? Sindsdien heb ik de Titanic wel 100000x zien zinken. En oo wat vond ik Leonardo knap ik kon me ogen er niet vanaf houden in 3d denk ik helemaal niet hihi.  Ik ben nog niet naar Titanic 3d geweest maar wil er wel heel graag heen.
Ik denk dat iedereen de film wel kent, maar zo niet?
Hier het verhaaltje en de trailer:
Het is onmogelijk om de Titanic te laten zinken, beloven de bouwers. Twee van de reizigers op het schip zijn Rose en Jack. Ze zijn geliefden, maar hun liefde is onmogelijk. Want de rijke Rose reist eersteklas met haar onsympathieke verloofde Cal en Jack is een armoedzaaier in de derde klas. Een kleiharde strijd tussen Jack en Cal brandt los, en wanneer het schip zinkt wordt het een strijd op leven en dood.

Deze film is letterlijk en figuurlijk pure liefde!

Tot slot een film die ik de laatste tijd echt heel veel kijk is Step up 3 waarom?
Ik ben zelf heel erg gepassioneerd voor dansen ik dans thuis heel vaak en maak nieuwe choreo's ik heb laatst nog een dans gemaakt op het nummer Nicki Minaj - Starship en ben nu bezig op het nummer Bingo Players ft Heather Bright  - Don't Blame The Party ik wil nog heel graag met Emma een dans opnemen en die natuurlijk aan jullie laten zien. Maar het komt er telkens niet van ik hoop dat het binnenkort wel gaat gebeuren, maar ik zit nu over ander dingen te praten Step up 3 ik heb de eerste versies allemaal in de bioscoop gezien maar ik denk dat ik Step up 3 wel stiekem het beste vind van allemaal. Het verhaal de dans een droom!


Danser Luke heeft een verlaten warenhuis omgebouwd tot een dansstudio, The House of Pirates. Het bestaat uit wanden vol 'boomboxen' en een hippe dansclub een etage lager. Op de bovenverdieping wonen allerlei dansers die Luke van de straat heeft gehaald. Zij pasten niet in het reguliere danscircuit en vertegenwoordigen elk een eigen stijl. Luke wil hen de kans geven hun muzikale dromen toch waar te maken.
Moose komt samen met zijn beste vriendin Camille  aan op de eerste dag van het lesjaar van de New York University. Hij heeft zich voorgenomen het dansen achter zich te laten en zich te concentreren op zijn studie, maar komt op de campus in een dansbattle terecht met de arrogante Kid Darkness Luke redt hem van de politie die hierop afkomt en Moose sluit zich aan bij Lukes danscrew. In de club ontmoet Luke danseres Natalie. Zij vertelt hem dat ze een plek nodig heeft om te slapen. Luke biedt haar die aan en betrekt haar ook bij zijn team.
The Pirates maken zich klaar voor de World Jam. Dit is een competitie waarin de beste crew $100.000,- wint. Luke heeft de huur voor The House of Pirates al enkele maanden niet betaald en moet deze wedstrijd winnen om het huis en de club te behouden. Zijn welvarende voormalige vriend Julien voert een concurrerende groep genaamd The Samurai aan. Hij wil er daarmee voor zorgen dat Luke de World Jam niet wint en daardoor alles verliest.Dat was het alweer voor vandaag :) de meeste films zijn niet nieuw maar het gaat er vooral om wat nu mijn favoriete films zijn. En dat heb ik jullie laten zien. Zo soort artikel zullen jullie vaker voorbij zien komen omdat dus films kijken voor mij echt een ontspaning is en het veel doe.
Wat zijn de favoriete films van jou op het moment en waarom ? :)
Nog een fijne zondag!

1 opmerking:

  1. Titanic is inderdaad een mooie film! Ik heb zelf hungergames nog niet gezien, maar dat wil ik nog wel.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..