dinsdag 24 april 2012

Ootd #horse

Paarden zijn niet mijn meest favoriete beesten.. En dat is nog zwak uitgedrukt, als klein meisje moest mijn moeder mij al huilend en tegenstribbelend op de rug van een shetlander zetten.. Sindsdien is de verstandhouding tussen mij en die grote dieren niet echt verbeterd. Mijn twee zusjes zijn het complete uiterste, zij houden van die dieren, hebben er zelfs een echte band mee. De manege zijn ze niet uit te slaan & elke verjaardag staat 'een paard' bovenaan hun lijstjes. Toch heb ik sinds een tijdje mijn mening over dit beestje bijgesteld, want stiekem zijn het mooie dieren! Van een afstandje of...
op een t-shirt! Want in de sale van de h&m scoorde ik dit t-shirtjurkje en was gelijk verliefd. Wel vind ik het moeilijk te combineren want voor je het weet zijn de verhoudingen helemaal zoek. Zoals hieronder:
 Zoals je kan zien, is dit niet helemaal in balans. Mijn benen lijken (en zijn) inimini, mijn bovenlichaam enorm massief, nee dit is geen succes. Toch wilde ik deze combinatie behouden en daarom heb ik het shirt gewoon wat anders gedrapeerd:
vest/Pa:nuu - t-shirt/h&m - broek/zara - schoenen/onbekend
Zo is het al een stuk beter in balans toch? Het is niet mijn meest geslaagde outfit, maar ik blijf zoeken naar een manier om deze top/jurk te kunnen dragen (en nee, met bruin kan niet, want dat is bijna niet aanwezig in mijn kledingkast..)
Gelukkig zijn mijn teennagels helemaal verzorgd...
.. en een knipbeurt is misschien ook wel handig
Hoe zou jij deze top combineren? Tips en tricks zijn altijd welkom! 

5 opmerkingen:

 1. Door het heel simpel te houden met een zwarte broek, en zwart vestje/jasje =]
  Ik denk dat het dan ook heel anders zal staan.
  Zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave combinatie, je broek.. AWESOME! Helemaal de kleur, wauw. Ik vind dat je het goed met je top heb opgelost. Het shirt valt ineens heel anders, meteen ben je een stuk slanker, want je ben niet vol, hij maakte je voller, terwijl je gewoon normaal bent om te zien. De heels erbij zijn ook leuk, heel zomers. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Okaaay ik ben fann van je vest! Die is echt zoo naise!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw heel leuk!
  je schoentjes zijn super<3
  x

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..