dinsdag 17 april 2012

Pastel nagellak
Vorige week kwam er een display binnen met de nieuwe nagellak kleurtjes van de Etos. Toen ik vrijdag moest werken en deze pastel kleuren binnen zag komen was ik verkocht. Ik wilde ze meteen alle 4 hebben, en ik heb ze dan ook gekocht en speciaal voor jullie laat ik ze allemaal stuk voor stuk zien :)
Kijk je mee :) ?Ik ben de laatste tijd helemaal verliefd op de kleur mint mint broek, mint shirt, mint nagels mint alles! De kleur begin ik steeds meer te waarderen daarom ging mijn oog meteen uit naar de mint kleur nagellak:

Het nadeel van etos nagellak is dat ze geen namen noemen, dus dat de kleur geen naam heeft wel op de onderkant van het flesje staat de nummer 52 dus ik neem aan dat dit kleur 52 is. Ik vind dit een hele mooie kleur en precies de mint kleur die ik wilde. Enigste nadeel is dat ik bij alle nagellakjes 3 lagen heb moeten aanbrengen totdat het eindelijk op de kleur mint leek. Als je dat stukje weg denkt. Heb je de perfecte nagellak, ben er helemaal verliefd op !

Dan de paarse kleur nummer 21 vind ik ook een verassende mooie kleur. Hij is mooi zacht en past goed bij de lente dit is ook zeker een favoriet. Wel dacht ik na 2 lagen het lijkt een beetje op lichtblauw maar de 3de laag heeft mijn hart gestolen :)

Dan deze mooie blauwe kleur nummer 05 ik vind dit echt zo mooie blauwe kleur. Mijn lievelingskleur is blauw en dan niet een soort blauw nee alles wat blauw is vind ik gewoon prachtig. Ik was daarom ook echt blij met deze nagellak in mijn collectie. Hij heeft net iets anders dan de andere kleuren blauw die ik heb. Het is een mooie baby blauwe kleur. ILOVEIT!

Tot slot de laatste kleur die ik heb gekocht nummer 02 deze weet ik niet zo goed hij is wel mooi roze en hij kan ook prima voor naar het werk. Maar ik denk dat ik deze niet zo snel op zou doen. Ik weet niet waarom vind het echt een mooie kleur maar de bovenste kleuren zal ik sneller pakken. Deze kan prima als je iets op je nagels wilt doen wat niet zo opvalt.

De potjes zijn €2,49 per stuk

Dit waren de nieuwe kleurtjes van de Etos ik wil je als tip meegeven dat als je deze week of volgende week naar de Etos gaat heb je 2de nagellak van het merk Etos voor de halve prijs. Het is het waard :)

Wat draag jij op je nagels op het moment :) ?

13 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleurtjes :) Ik draag op dit moment NYC Mint Macaroon.. ook een mintkleurtje dus. Erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtige lakjes allemaal! Wist niet dat ze zulke mooie kleurtes hadden, bedankt voor de tip! Vooral de blauwe vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allevier mooi, I like pastels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pastellakken, I love it! Gorgeous, vooral de pastelblauwe lak en de pastelroze tint. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze alle vier echt heel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. allemaal super mooie kleurtjes! wil ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I like!

  Check ook eens mijn blog :) http://chicadeahora.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu is het 2de gratis.
  Ik heb ze ook allemaal gekocht alleen de lichtblauwe was helaas al uitverkocht:(

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..