dinsdag 15 mei 2012

h&m shopping.. again..

Allereerst: Yihaaa, dit is de 100ste post :D Toen ik op 1 november in de wondere wereld van het bloggen stapte, had ik stiekem niet verwacht dat ik het vol zou houden. Ik ben nou niet 's werelds grootste doorzetter & dingen afmaken is ook niet mijn ding. Zeker in het begin liep het allemaal niet zo vloeiend, ik probeerde wat dingen uit, rommelde wat met m'n lay out en was op zoek naar leuke onderwerpen om over te schrijven. In februari kwam mijn goede vriendin Bianca mij versterken en samen gingen we verder. De lay out veranderde weer, filmpjes werden opgenomen en de bezoekersaantallen gingen omhoog. Superleuk natuurlijk & nu hebben we samen al honderd artikelen online gezet! Helaas weet Bianca op dit moment niet of ze verder wilt of niet, vandaar dat ze de afgelopen weken niks online heeft gezet. Om toch het feestelijke moment van de honderdste post te vieren, hebben we later deze week nog een winactie, so stay tuned!
Nu over naar de orde van de dag: mijn shopverslaving. De Fashion against aids collectie was uit & ik heb aardig wat dingen besteld. Vandaag laat ik jullie de aan foto's zien, vertel ik wat ik heb toegevoegd aan mijn kast & wat er nog onderweg is (tralalala)
Allereerst: ik heb nog geen nieuwe camera, dus de webcam van mijn macbook heeft het werk gedaan. Nu snap je waarschijnlijk ook wel waarom er niet meer ootd's online komen de komende tijd :(
 Als eerste show ik mijn zwarte jurkje met franje (€24,95). Helemaal mooi aansluitend, gorgeous franje, open rug, wat wil je nog meer? Nou, eigenlijk ben ik ook een beetje verliefd geworden op dit jurkje. Het heeft het ultieme hippie gevoel door de franje, is goed voor mijn (zandloper?)figuur en door de gevlochten achterkant is hij supersexy! "Je hebt hem zeker wel gehouden?" Nou, nee :( Ik heb namelijk sowieso 3 zwarte figurehugging jurkjes van de h&m in mijn kast hangen en mijn bankrekening vindt het ook niet zo leuk als ik nog een mooi jurkje erbij koop. Met pijn in mijn hart heb ik deze teruggestuurd, maar als deze in de sale komt, komt hij weer rechtstreeks mijn kant op!
 Over dit topje (€12,95) ben ik een stuk minder enthousiast. Zoals je ziet, lijk ik wel zwanger als ik deze draag. En nee, ik ben niet de slankste, maar met deze broek aan zie ik bij mezelf normaal geen vetrolletjes. Dus dit topje is op z'n zachtst gezegd niet bepaald flatterend.. Wel jammer, want de print is helemaal geweldig: ombre & coole doodshoofden, daar zeg ik normaal geen nee tegen. Ook een retourtje dus.
 En dan dit rokje (€9,95). Dit is een apart verhaal. Ik twijfelde nogal toen ik hem aanhad, want in het echte leven tekent de stof best wel. De kleur is amazing, de print ook, maar echt flatterend is ook dit rokje niet echt. Dit lag dan ook op de retourstapel toen mijn moeder mijn kamer binnenviel. Ze zag het, paste het en kocht het. Geniaal toch? En mocht ik besluiten dat ik toch dit rokje wil dragen, dan leen ik hem van mijn moeder :)
 Deze shorts (€19,95) stonden echt bovenaan mijn wishlist. Helaas schommel ik bij de h&m tussen twee maten in en zat deze daardoor een beetje strak. Ook heb ik bijna geen bruin in mijn kledingkast en dat wat er hangt, matcht niet met dit broekje. Vandaar dat ik deze toch heb teruggestuurd.
En dan nog zo'n 'ben je zwanger?'-top (€19,95). Deze stond geweldig bij de shorts, maar ook los is het prima te doen. Zoals je ziet heeft het een prachtig kleurverloop van zachtroze naar fuchsia, een echt meeslepend kledingstuk! Maar zoals je helemaal links ziet, is ook deze top niet bepaald flatteus. Waar je in het midden kan zien dat mijn buik niet ronder dan normaal is, zo krijg je op de eerste foto de indruk dat ik zo thuishoor in 16 and pregnant (ja ik ben 19, maar mijn babyface maakt dat ik vaak voor een 16jarige word geschat..) Dus ook deze heb ik niet gehouden..
 En dan een samenvatting van de dingen die ik wel heb gehouden. De bikinitop (€7,95), de denimshorts (€24,95) en het jasje (€29,95). Het jasje sprak me in eerste instantie helemaal niet aan, tot ik erachter kwam dat hij op twee manieren gedragen kan worden. Zowel de beige kant als de geprinte kant is een mogelijkheid, hoe oldschool=cool! Ook de beslissing over de bikinitop was snel gemaakt. Ik had nog een nieuw topje erbij nodig en deze zit redelijk. Geeft niet de ondersteuning die ik graag zie, maar voor de afwisseling vind ik het een prima topje. Dan de shorts. Hier heb ik heel lang over getwijfeld. Ik heb namelijk al zoiets in de kast liggen, maar die zijn wat te groot. uiteindelijk heb ik de eerste foto maar op facebook gezet en mijn vriendjes&vriendinnetjes daar gevraagd wat ik nou moest doen. Van alle (2) kanten hoorde ik dat ik de shorts toch echt moest houden & braaf heb ik die mening gevolgd :)
En dan de items die nog onderweg zijn vanuit de h&m.. Want ja, met extra afgeprijsde artikelen, hoedjes die nog op wishlists stonden en zonnebrillen die niet geleverd werden, kon ik niet anders dan nog een bestelling (of drie) plaatsen. Zo had ik de zonnebril (€1,95) al meebesteld met een vorige bestelling, maar toen was die uitverkocht. Nu die weer voorradig was, heb ik hem gelijk in mijn mandje gegooid. Het overhemd van marni voor h&m (€9,95, uit m'n hoofd) is van de herenafdeling, maar ik ben verliefd op het printje. Het hoedje (€9,95) had ik al een paar maand terug opgehad, maar laten liggen & daar heb ik nog heel lang spijt van gehad. Nu hij in de sale te vinden was, heb ik ook die meebesteld. Het jurkje (€4,95) was een tijdelijke aanbieding en I'm a sucker for luipaardprintjes. De bodysplash (€2,95) leek me gewoon heel erg lekker en fris ruiken. Tenslotte de schoenen (€29,95), deze wilde ik heelheelheel graag, maar zijn telkens uitverkocht. De echte isabel marants vind ik alleen in het helemaal zwart mooi (zoals beyonce in love on top), alle andere varianten zijn net niet mijn smaak. Naast de belachelijk hoge prijs van de Isabel Marants, heb ik ook een overschot aan zwarte schoenen. Witte schoenen daarentegen zijn zwaar in de minderheid en daar wilde ik verandering in brengen. Nu maar hopen dat ze passen!
Zo. Wat een hoop tekst bij die paar kledingstukken… Nu maar afwachten tot de volgende bestelling en dan laat ik de h&m shop maar even met rust. Nou ja, ik check gewoon een paar keer in de week of de faa items al in de sale liggen en zodra dat gebeurd, bestel ik toch nog even het jurkje (en waarschijnlijk nog wat leuke andere 'noodzakelijke' items). 
Heb jij de laatste tijd nog online aankopen gedaan?

11 opmerkingen:

  1. Jammer dat je zoveel moest terugsturen. (In de korte top aan het begin zie ik uiltjes ipv doodshoofdjes, maar misschien is dat gewoon omdat uiltjes liever zijn, haha)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja jammer he! maar mijn bankrekening vind het wel fijn dat ik niet alles ging houden :) &hihi, ik zie er nu ook uiltjes in, misschien is het wel zo'n 2-dingen-in-1 illustratie…

      Verwijderen
  2. Ah, jammer dat je shoes uitverkocht waren! Ik vind de kledingstukken die je hebt uitgekozen zo gaaf. De combinaties vind ik ook leuk. :) Too bad dat je zoveel moest terugsturen joh! Zelf heb ik dat ook gehad bij H&M, die schoenen die ik wilde.. oh my, deed er een moord voor. Helaas waren mijn voeten gewoon te groot. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je 100e artikel! Super gaaf! Jammer dat je zoveel moest terugsturen, maar wel leuke foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind al die shorts zo leuk! Jammer dat de ombre short niet goed pastte, maar gelukkig heb je die andere short wel gehouden, die staat je ook erg leuk trouwens! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je shortje en bikinitopje wat je gehouden hebt zijn echt leuk!! Ik snap helemaal wat je bedoelt met die topjes.. Ik vind ze altijd erg leuk, maar je lijkt er op een of andere manier altijd dikker dooor =\ En dat terwijl je helemaal echt niet dik bent!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die short is wel ontzettend gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je 100ste post! En het shortje is echt heel erg leuk.
    Ik ga je blog zeker verder volgen.

    X

    Karlien
    http://365daysoffavourites.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die bikinitop is echt supermooi! En congrats met je 100ste post!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer van de dingen die niet helemaal goed zaten. Wel geniaal dat je moeder het rokje heeft overgekocht!

    Ik ben vooral benieuwd naar het jurkje die nog onderweg is!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..