dinsdag 8 mei 2012

vakantie shopping

In de vakantie ga ik minstens 1 keer winkelen. Waar ik ook ben, een shoppingtrip hoort erbij! En dit keer zaten we in het zuiden van het land, dus dat werd een tripje Den Bosch. Ik was al een keer eerder goed geslaagd in deze stad & deze keer ging het nog beter! Ook zien jullie mijn verdere aankopen die ik weer thuis heb gekocht.
Het enige probleem dit keer was: nog geen geld. Ja, dat moment dat je bij de kassa staat en niet kan afrekenen is niet leuk. Ik kreeg een dag later netjes mijn loon gestort, maar tijdens onze shopsessie heb ik me dus ingehouden.. Mijn make-up aankopen heb ik niet in Den Bosch gedaan, die heb ik afgelopen vrijdag opgehaald. 
En voordat jullie de Brabantse aankopen te zien krijgen, heb ik eerst nog een foto van mijn nieuwe enkellaarsjes voor je in petto. 
Deze schatjes kwamen een week voordat we weggingen binnen en voor €30,00 euro kon ik ze niet meer terugsturen.
Als eerste 2 shirtjes waar ik eigenlijk al heel lang naar op zoek was. Ik wil namelijk heel graag wat lila/lavendelkleurige bovenkleding aan mijn kast toevoegen. En wat ik ook tegenkom: geen lila topjes. Tot in Den Bosch, wij lopen op ons dooie akkertje de h&m binnen en ja hoor: bij de afgeprijsde kleding hing dit toffe aztecprint shirtje. Het is niet helemaal cropped, maar zit geweldig (€3,00) En ook bij de New Yorker was het bingo. Deze schattige kanten tanktop kon ik voor €10,00 zo meenemen. Dolgelukkig stuiterde ik door naar de volgende winkel…
Waar ik deze gestreepte broek voor €28,00 vond. Zo blij als een klein kind in een snoepwinkel zweefde ik naar de kassa en na het bijeenschrapen van de allerlaatste centen deze schoonheid mee naar huis mocht nemen. 
Terug in ons dorp moest ik toch even een bezoekje aan de Kruidvat brengen. Ik bedoel een week zonder mijn geliefde drogist? dat kan echt niet!
En nog blijer was ik toen ik de Catrice Revoltaire collectie al van verre spotte. Helaas brak mijn hart een beetje toen de blush al helemaal uitverkocht bleek. Een matte lipstick in de kleur colour bomb en het toxic combination palette verdwenen wel in mijn mandje. Ook een nieuwe oogschaduwbasis was al snel uitgezocht en toen wierp ik nog even een blik in de uitverkoopbak. Naast het seasons of extremes -05 nude or what lakje (dat ik van mijn zusje kreeg) vond ze ook mijn perfecte rode lipstick: gosh soft 'n shine lipbalm in de kleur kiss. Jiehaa
Ook gisteren kon ik de verleiding niet weerstaan en huppelde ik de kruidvat weer in. Dit keer wel met een missie, namelijk watjes kopen. Nu kocht ik de watjes ook echt, maar daarnaast nam ik deze artikelen ook mee: oogmake-up remover (€1,89) en peel off masker (€1,00). Bij de Blokker ging de notebook ook mee om mijn Nicholas Sparks boekverfilmingen compleet te maken (A walk to remember, the last song & dear john heb ik al)
Ook de nieuwe Vogue haalde ik op & thuis werd deze al snel verslonden.
En dan vandaag.. Vandaag moest ik voor mijn oma hemden halen bij de trekpleister. Ja de trekpleister, die ook Catrice verkoopt.. En ik kwam, zag en kocht. Jiehaaa, de colour bomb blush is nu ook van mij!!!
Toen maakte ik de fout om de c&a binnen te lopen. Normaal loop ik naar binnen met lege handen en kom ik weer naar buiten met lege handen, maar deze keer niet. 
Ik vond deze schattige tanktops zomaar in het rek. En voor €7,00 besloot ik allebei mee te nemen in plaats van een keuze te maken :)
Wow, wat een aankopen! Ik schrik er wel een beetje van als ik alles zo bij elkaar zie.. Gelukkig is mijn koopwoede nu weer wat gestild & de komende twee weken mag ik van mezelf niets meer kopen. Wat heb jij van de Catrice Revoltaire collectie weten te scoren? En heb je verder nog leuke dingen gekocht de afgelopen tijd? 

3 opmerkingen:

  1. Die lila shirtjes vind ik echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingetjes!
    wauw die hakken<3
    die laatste hempjes zijn superleuk
    Ik heb van de Catrice lijn de blush en het palette.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OMG, hele gave dingen! Ik vind vooral de gestreepte broek en de laatste twee shirts erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..