zaterdag 10 maart 2012

Got 2b Smooth 'n Chic

Ik ben altijd aan het worstelen met haarlak, dan zijn ze niet goed, dan vind ik ze stinken, dan blijven ze niet goed zitten. Deze was een keer in de aanbieding en ik denk ik probeer het wel even uit. Got 2b hoor ik altijd wel goeie berichten over. En ik probeerde deze en ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een haarlak!
Ik vind de verpakking echt een eye-catcher de geel met roze tinten maken het helemaal af! Er zit ook aan de zijkant een super leuk hangertje echt heel cute!Hij blijft niet alleen goed zitten, maar die geur : ILOVEIT!
Het is een hele lekkere zoete geur, ik werd al een paar keer gevraagd o wat een lekkere parfum waar heb je die weg? Waarbij mijn reactie dan is nee het is geen parfum maar een haarlak.
Het is echt even de moeite waard om deze uit te proberen.
Hij is te koop bij o.a. etos, kruidvat, trekpleister voor €6,99 It's worth it!Welke haarlak gebruik jij ? En welke bevalt jou heel goed?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb hiervan de anti frizz lotion en hoop dat deze dan dezelfde geur heeft. Dan ben ik er erg benieuwd naar en zal ik deze toch snel maar eens gaan proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij ruikt inderdaad ongeveer ook naar die Anti frizz, Ik gebruikte altijd ze beide in combinatie! Allebei heerlijk zoet!

      Verwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..