maandag 19 maart 2012

It's A day

Oh, ik kan niet wachten! De afgelopen week ben ik er constant mee bezig geweest, een obsessie wat me niet loslaat. En morgen is het zover! Na mijn wijk gedaan te hebben ga ik gelijk op zoek en na zo'n 50 minuten weet ik het dan eindelijk :) 
Waar ik het over heb? Pretty little liars of coursee! 


Maar vandaag gaat het niet over wie de mysterieuze A dan toch is. Daarvoor moet ik teveel vertellen, dan is het niet meer leuk om te kijken. Nee, vandaag ga ik het hebben over de geweldige outfits uit de show!
Want dat de liars fashionista's zijn is duidelijk. Elke week meerdere modieuze outfits. Je hebt de altijd preppy Spencer, de tomboy Emily, de fashionable Hanna en dan heb je de kunstzinnige Aria. Totaal verschillende stijlen, totaal verschillende types, maar allemaal te gekke kleding.
Mijn favoriet is Aria, het kunstzinnige, het 'combineer maar raak', het 'jurkjes met leren jasjes', ik vind het allemaal top! Daarom gaat dit volledige artikel over haar boho,multiculti stijltje & mijn eigen variatie daarop!
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
De doorsnee stijl van Aria kan je niet echt omschrijven. Zoals je ziet heeft ze veel verschillende invloeden, maar het is allemaal wel redelijk meisjesachtig. Alleen dan met wat speelse/rebelse kenmerken. Ze draagt veel donkere kleuren, maar afgewisseld met pasteltinten & wit. Over het algemeen komt het heel speels en mismatchy over..
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
Qua truien houdt ze het best rustig. Er zijn wel printjes te vinden, maar die zijn dan helemaal over het gehele shirt. Ook valt het op dat ze veel gescheurde kleding draagt, een beetje punky!
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
Ook kunnen jurkjes niet ontbreken als je een Aria-stijl wilt. Vooral in combinatie met kniekousen, stoere laarsjes, en een (leren) jasje zit je helemaal goed. Ook de taille benadrukt ze vaak, maar met zo'n figuur zou ik dat ook doen! Wat ook opvalt is dat ze ondanks de vele jurkjes ze er niet overdressed uitziet, het is een kwestie van styling!
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
Maar met speciale gelegenheden ziet ze er wel netjes uit zonder dat het truttig wordt. De keuze van zwart maakt het vaak al minder 'meisje meisje, giechel giechel', maar zonder dat ze uit de toon valt. Ook als ze geen zwart draagt zorgt ze voor een stoer gevoel door de juiste accessoires (zoals tailleriemen, stoere booties, chunky kettingen, etc).


<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
En dan de haaraccessoires, je ziet haar bijna niet zonder. Een haarbandje, een hoedje, baret, je kan het zo gek niet bedenken en het ligt in de kast van Aria. Wil je hetzelfde effect bereiken, zorg dan dat je hoofddeksel contrasteert met je kleding. Dus een tuttig haarbandje maakt die stoere jas vrouwelijker, maar een quirky hoedje maakt een vestje met een jurkje wat speelser.
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
En ook sierraden mag je niet vergeten. Vooral de kettingen en de oorbellen zijn van belang. Zorg dan vooral voor een etnisch tintje: wat veertjes, een vogel, een tribal patroon, kralen, het zorgt voor een speelser outfit. En wil je het allemaal wat stoerder maken, volg dan Aria's voorbeeld en draag studs; een intstant badass boost!
Tot zover mijn gedachten over Aria's geweldige stijl. Nu was ik altijd al fan van dit bohochice, rockchick-achtige, gecombineerd met vrouwelijkheid & Aria has it all! Dan nu mijn idee van haar stijl, ik heb het aangepast aan mijn eigen ding. Zo ben ik meer van de felle kleuren & draag ik meer broeken, dus bij deze 3 outfits die Aria inspired zijn!
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
sorry voor de awkward gezichten, met de zelftimer gaat toch niet zo soepel, haha. Ik heb hier de minst Aria-achtige combinatie aan. Ik draag een paar haarbandjes van de primark, een nepbontgilet van de c&a, een trui van the sting, shorts van de h&m, een vintage tailleriem, sokken van de primark, schoenen van de bershka (mijn eerste hakken) en de tas was een cadeau. 
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
Hier heb ik de nettere versie van haar stijl geprobeerd te bereiken. Ik draag een ketting van de h&m, een jasje van h&m trend, een jurkje van de primark en de schoenen komen van de newyorker
<><><><> <> <> <><> <><> <> <> <><> <><> <><>
Ik geloof dat Aria dit ook wel zou dragen (volgens mijn bescheiden mening). Het is niet te netjes, met printjes, een leuk hoofddekseltje, alleen de accessoires ontbreken nog. Ik draag een baret die ik heb gekregen, een jasje van de Bershka (7 jaar oud!), een jurkje van de h&m, diezelfde sokken van de primark en schoenen van een obscuur achterbuurt winkeltje (onbekend dus.).
Dat was het alweer! Ga jij ook de laatste aflevering van het seizoen van Pretty Little Liars terugkijken? EN wie is volgens jouw A, wat is jouw favoriete karakter? En hoe heb ik het gedaan als 'Aria'? Ik zou het graag van je horen! 

4 opmerkingen:

 1. heb nooit aar het programma gekeken maar lijkt me wel super na deze post

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is echt een aanrader! De outfits van de andere meiden zijn ook geweldig & het is een hele toffe verhaallijn + goed acteerwerk!

   Verwijderen
 2. Aah, je hebt zelf superleuke outfits! Ik vind de outfits in Pretty Little Liars ook SUPERleuk. Heb het vanmiddag gekeken, echt een heftige aflevering.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aww dankje, al ben ik wel jaloers op de kledingkasten van die meiden! De aflevering was echt superspannend!! Ik had het wel en niet verwacht en ben al helemaal aan het speculeren over het volgende seizoen, haha. En ik was echt blij met spoby & en ezria was zooo lief! En nu moet ik stoppen, want anders blijft er niks van de aflevering over, haha.

   Verwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..