zaterdag 31 maart 2012

teletubbie, teletubbie!

Sommige items worden niet altijd goed ontvangen. Van die kledingstukken die duscussies opleveren, waar iedereen een mening over heeft & waarmee je gegarandeerd de aandacht trekt. De shutter shades, over the knee laarzen, rode leren broeken en mijn teletubbiepak.. 
'Een teletubbiepak?!' Jaaa, zo noem ik mijn huispak van de h&m. Het was dan ook liefde op het eerste gezicht in Parijs, maar niet iedereen deelt die mening. Het is zo'n makkelijk kledingstuk, heerlijk comfortabel & op op zoveel manieren te dragen!
'Maar dat is toch niet veelzijdig?!' Nou wel dus. En dat ga ik jullie vandaag laten zien, op wel 7 verschillende manieren..
1. mijn chilleax outfit
tja, dit is als ik 'gewoon' mijn onesie aan heb. Een oversizedshirt & zachte loafers. Als mijn chocovoorraad op is en er is geen ijs meer in huis en ik moet op rooftocht naar de supermarkt dan trek ik gewoon een leren jasje aan, doe mijn zonnebril op, een flinke laag lippenstift en voila, ik kan er even tussenuit.


2. om naar buiten te gaan
Ja, soms wil je dan toch een iets langer rondje maken. Dan trek ik mijn kantenshirtje aan (die perfect matcht), oorbellen voor de shine, simpele sneakers, een tailleriempje om het allemaal wat minder lomp te maken en een satchel.


3. neontastic
Dankzij de verschillende kleuren in mijn huispakkie kan je er alle kanten mee op. Zo heb ik hier vooral neongroene accenten met wat legergroen gebruikt om het wat af te zwakken, maar je zou ook zo een paars shirt kunnen dragen, zo makkelijk is het nou!!


4. hiphop vibe
.. Want ook kobaltblauw doet het hier heel goed. Met mijn stoere JS for Adidasjes heb je een stoerder gevoel. Door mijn taille wat extra in te snoeren & wat extra armcandy blijft het wel vrouwelijk.


5. pretty pastel
En over vrouwelijk gesproken.. Pasteltinten zijn dan ook helemaal niet verkeerd. Een witte kanten top met een schattige lichtblauwe blazer en een mintgroene tas zou bijna te veel zoetigheid zijn. Vandaar mijn kickass grijze hakken, lomp, hoog en very hott..

6. to make it a little more sexy
En het kan nog hotter, of dat heb ik geprobeerd. Want heel erg sexy is zo'n onepiece ook niet echt.. En als ik dan geen shirt aantrek, + hoge hakken, + een een blazer, dan heb ik het wel geprobeerd. Maar het blijft een pipopak…


7. it's all in the back
Oké, laatste poging. Dan maar een bustier, met (weer) een tailleriem (ja, veel vorm zit er niet in..), wat roze lippenstift en hele hoge hakken (over de knie, jaja). Best vrouwelijk toch?
En nu wil ik van jou weten wat jij nou de mooiste look vind? Al maakt het me eigenlijk niet uit welke combinatie: ik draag het toch wel. Vooral dankzij de comfortabelheidsfactor, niet omdat het nou zo stylish is.. Ik kan weer een week vooruit, grapje, & chill heerlijk verder in mijn teletubbiepak!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het er wel leuk uitzien!!!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat pak staat je goed! Leuke combinaties heb je bedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. it is amazing!!! I need one like that haha :D I'm following

  Check my blog and follow me if you like :)

  xx

  www.sickbytrend.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!
  Ik dacht eerst dat je een collage van internet had gehaald, het ziet er echt professioneel uit! :$
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem juist heel gaaf!
  Ik vind dat soort dingen meestal heel leuk met van die 'collages' erin verwerkt. echt leuk !
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omg, zoiets heb ik nog nooit gezien! Ö Lekker een eyecatcher, ik vind het met de pastelkleuren erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..