donderdag 29 maart 2012

Beauty Wishes


Ik wil van alles. Kleding, schoenen, spulletjes voor in huis, lekker eten, parfum, gadgets, reizen, make-up en ga zo maar door. Nu heb ik niet genoeg geld om alles te kopen wat ik wil en vaak spendeer ik alles aan prachtige kleding en schoenen. Make-up is daardoor een beetje achtergebleven en die wishlist veranderd ook niet heel erg. Bij deze presenteer ik dan ook mijn make-up 'hebbuhhebbuh' lijstje!


1. sleek palette, Acid. Ik wil nog een keer een mooi palette, sleek is zo'n budgettopper die je overal langs ziet komen & de kleuren van dit palette spreken me het meest aan. Felle tinten, maar ook zwart en dieppaars/diepblauw/dieprood, very pretty!
2. Catrice FEmale, eye aquarelle duo chalks, 02 tomboy. De huidige LE van Catrice spreekt me niet zoveel aan als de aankomende (Revolutionaire), maar zo'n chalkduo lijkt me dan wel weer een topproduct!
3. Catrice intensif'eye wet&dry shadow, 030 vanilla sky ride 010 black or white swan?! 040 have you seen Alice? 020 Charly's chocolate factory. Ik heb hier zo veel swatches van gezien en ik ben verkocht. Eigenlijk zijn ze niet eens zo heel erg duur, maar telkens neem ik er toch niet één mee.. 
4. NYX jumbo eye pencil, milk. De ideale basis, volgens beautykoning Cynthia, dus dat moet ik toch uitproberen!
5. Illamasqua sealing gel. Dit product schijnt ook zo'n toppertje te zijn, ideaal om je make-up op z'n plek te houden, te mengen om je oogschaduw om te toveren tot eyeliner en nog veel meer. Dat wil je toch?!
6. Kiko mixing solution. Teske schreef hier over op haar blog & sindsdien spookt ook dit mixje door mijn hoofd. Ik weet niet zo goed wat het verschil is tussen de sealing gel en de mixing solution (behalve de prijs dan…), maar ook dit is zo'n alles-in-1 product. 

1. Catrice Ultimate Colour, 150 Lovely Lilac 210 Pinkadilly Circus. De lippenstiften van Catrice bevallen me wel. Van het vernieuwde assortiment zou ik dan ook heel graag deze 2 kleurtjes aan mijn stash toevoegen. Vooral de koraalroze staat bovenaan mijn to buy lijstje!
2. Catrice Ultimate shine, 210 Kiss kiss hibiskuss 220 mrs Brightside. En aan de shine lipsticks zijn grote favoriet, vaak iets beter draagbaar en heerlijk romig, yes me likes.
3. MAC Viva la Glam Nicki Minaj. Ik ben al eeuwen fan van Nicki Minaj. Of tenminste anderhalf jaar. De Opi lakjes staan al in miniatuurversie in mijn kast, maar ik hoop daar deze lippenstift ook aan toe te voegen. Ik weet dat de harajukubarbie naar Nederland komt, maar 45 euro voor een kaartje is mij op het moment toch iets teveel...
4. Essence rebels, soft matte lipgloss, 01 mauve like a rockstar 02 rebel delight. Dit is van een aankomende LE van essence (ik hoop dat 'ie in Nederland verkocht gaat worden) en zoals de naam al zegt: een matte lipgloss. Dit heb ik nog nooit gezien en ben dus erg benieuwd hoe dit uitpakt op de lippen. 
5. Lime Crime. Ik wil gewoon graag een lippenstift van Lime Crime. De kleur zelf maakt me niet heel veel uit, al hebben de bovenstaande wel mijn voorkeur, maar de verpakking, de kleuren & de dekking van lime crime lippenstiften lijken me erg prettig!
6. Sleek pout paint. Hetzelfde verhaal: ik wil heel erg graag de pout paints van Sleek, vooral omdat ik graag de grenzen opzoek tussen grime en make-up. Ik zou daarom ook wel meerdere kleuren willen bezitten, om maar lekker op m'n lippen te kunnen verven ;)

1. Catrice Ultimate Nail Lacquer, 810 ACid/DC 780 Welcome to Roosywood 790 The Pinky and the brain 830 Salmon & Garfunkel 840 Genius in the bottle. De lakjes van Catrice zijn bij mij al groot in de meerderheid en ik wil dit graag zo houden. Naast dat de kleuren zo ontzettend gaaf zijn, wil ik de eerste 3 vooral om hun naam! AC/DC is niet helemaal mijn muziek, maar muziekverwijzingen zijn tof, als groot PrettyLittleLiars fan kan een verwijzing naar Rosewood niet in mijn stash ontbreken en als je bijnaam Pinky is, kan je niet zonder deze prachtige roze tint (toch?!). Zodra mijn nailchallenge voorbij is, worden deze 5 kleurtjes als eerste van mij :)
2. NYC. Ik weet zo even de namen niet meer, maar wat ik wel weet is dat ze speciaal voor komend voorjaar/zomer uit zijn gebracht. De mintkleurige ben ik nergens anders zo mooi tegengekomen, zachtroze is altijd nodig en ook deze lavendellak heeft mijn hart gestolen, haha.
3. Essence rebels, latex nail polish, 01 mauve like a rockstar 02 rebel delight 03 peach punk 04 rebelizer & essence fruity, scented topcoat. Volgens essence hebben deze lakjes een latexfinish, wat ik me daarbij moet voorstellen: geen idee! Maar het klinkt wel erg interessant, bovendien vind ik de nudekleurige lakjes very pretty! En natuurlijk de scented topcoat. Ik ben gek op zoetigheid en zoete geurtjes, dus dit wil ik wel graag proberen!
4. Nfuoh 61 & Opi sparkle icious & china glaze polarized. Dit zijn de duurdere, de ooit op een dag lakjes. Ik weet dat die van Opi een LE was, maar als ik die ergens tegen kom, laat ik hem niet liggen! Ook wil ik nog heelheel graag een mooie holo, zoals deze van Nfuoh, want ik ben gek op aparte nagellak. En toen ik op pinkypolish deze swatch van China Glaze zag, moest ik moeite doen om niet kwijlend naar het beeldscherm te staren, want wat een bijzonder mooie glitter!
Tot zover mijn wishes, heel erg moeilijk ben ik niet (toch?!). Op een één of andere manier neem ik sommige dingen gewoon niet mee, ondanks dat het erg betaalbaar is, gek he! & heb jij ook altijd zulke lange wensenlijstjes? 

3 opmerkingen:

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..