zaterdag 17 maart 2012

A Conscious Collection



Oh wat vind ik het leuk om door het h&m image archief te bladeren. Je stuit er soms op de mooiste producten die dan even later in de winkels verschijnen, zoals dit artikel en ook mijn fashion against aids artikel heb ik kunnen maken aan de hand van de online imagebank! 
Vandaag heb ik een preview van de nieuwe conscious collection van de h&m voor jullie! Deze nieuwe collectie is alleen maar online te koop en is in één woord: prachtig! Kijken jullie mee?
De hele collectie bestaat uit prachtige avondkleding. Perfect voor een feestje, gala, of om gewoon more glamourus door het dagelijks leven te gaan. Ik heb mijn favorieten wel hoor, alleen zijn de redelijk hoge prijzen een beetje jammer. Enough talkin' let's show some pictures!











En mijn favorieten:
Een eyecatcher, dat is een ding wat zeker is! Het geplooide, de blote rug, de kleur, de stiksels op het bovenlichaam, alles aan deze jurk roept: draag me! Voor 70 euro is dit mogelijk!
Een pak, check. Shorts, check. Kobaltblauw, check. Heaven voor 75 euro, slik!
Deze jurk is een droom! Het paars met creme, een korte & een lange rok tegelijkertijd, me likes! Alleen de prijs is iets minder mijn ding.. 200 keiharde pegels moet je voor dit schatje neertellen.
Deze rok is echt to die for! en dat voor 29 euries 


En dat is alweer de exclusieve collectie! Niet erg veel, maar wel erg mooie stukken. Ik widle dat ik een gelegenheid had waarbij ik een mooie jurk moest kopen, maar dit is helaas niet het geval. Als de groene jurk over 3/4 maand voor minder dan 40 euro te koop is, overweeg ik hem nog een keer. En heeeeeeel misschien komt de rok met split nog in mijn kast terecht… Welke van de bovenstaande items zou jij wel willen hebben?



4 opmerkingen:

  1. Er zitten echt prachtige items bij!! I WANT!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het strakke bloemenjurkje en de oranje jurk daarna heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige collectie zeg!! Jammer dat ie alleen online te verkrijgen is, bij jurken wil ik altijd eerst passen (ik heb een lastig figuur ;-) ).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee dat gele jurkje is idd fab! Wanneer komt deze collectie op internet?

    Groetjes Sophie

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..