dinsdag 17 april 2012

collective haul

Oh my, wat ben ik los gegaan de afgelopen weken. Na een periode van weinig shoppingsprees ben ik in de laatste paar weken toch een aantal keren op jacht naar koopjes gegaan. Het resultaat vind je straks in de vorm van een video.
Er ging trouwens al wel een hoop mis met opnemen… Zo vergat ik mijn batterij op te laden, kwam ik erachter dat ik een grotere geheugenkaart moet kopen, en heb ik eerst alles gefilmd zonder mijn hoofd in beeld. Het was vrijdag de dertiende, zou dat er iets mee te maken hebben gehad?!?! Maar goed, uiteindelijk is alles goed gekomen en heb ik hier voor jullie een shoplog, enjoy!

8 opmerkingen:

  1. Wat gaaf van de CD! :) Zo, jij hebt echt heel veel gekocht zeg! Ö It's a boy girl thing heb ik als enige gezien, I like! Oh de duo chalks, zo gaaf! De eyeshadowkwast had ik ook zaterdag gekocht. Haha, je bent niet zo'n beautyliefhebber? Je hebt toch veel gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja echt he, ik heb echt een gat in m'n hand (a) Dat is ook vooral mijn zwakte, ik koop veel als het in de aanbieding is, dus dat zijn de momenten dat ik beautyaankopen doe :)

      Verwijderen
  2. Wat een leuke dingen heb je gekocht!
    Wat zonde van je kwasten haha! Gelukkig was het goed bedoelt toch =)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuke dingen heb je gekocht & leuk filmpje by the way!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw leuke video!
    je bent zo enthousiast!
    wat ga je schilderen?
    Wauw die films lijken me leuk,
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..