maandag 23 april 2012

Oh my Gosh

Tijdens de 1+1 gratis actie van de kruidvat heb ik aardig mijn slag geslagen & het resultaat heb je hier kunnen zien. Nu heb ik voor jullie aardig wat reviews op de stapel liggen, maar deze gosh mono is mijn allereerste review ooit. Lees je mee?
Het gaat hier om één van de mono's van Gosh, namelijk 002 Turquoise , zoals de naam al zegt: een turkoois blauwe kleur met een lichte glitter (die je niet op de foto ziet). De verpakking is ook tres chic, matzwart met een doorzichtige deksel & daarop Gosh gedrukt. 
 En zie hier de swatch, redelijke pigmentatie. Ook hier zijn de glitters bijna compleet verdwenen, maar heel erg vind ik het niet. Wat overblijft is namelijk een hele mooie kleur, die wel iets blauwer uitvalt dan dat ik verwachtte van de mono zelf. 
 En op mijn oog ziet het er echt wel tof uit! Ik heb het gebruikt als eyeliner, zo blijft de kleur subtiel. Wel heb je last van wat fall out & moet je de kleur goed opbouwen om een mooi resultaat te krijgen, maar hé, wie mooi wil gaan moet pijn doorstaan zei mijn oma altijd!
De prijs van deze beauty is wel aan de hoge kant, namelijk €8,50 (uit mijn hoofd), maar ook deze week heeft de Kruidvat nog de actie van 1+1 gratis op alle gosh artikelen. En als je niet weet wat je naast deze mono mee zou moeten nemen, heb ik nog een suggestie: De nagellakken van gosh zijn van topkwaliteit, ik heb de kleuren Nero, Silver en Lilac, erg mooi. De bronzer is ook erg mooi, hun primer werkt top en toen ik deze lipstick bij VeraCamilla zag, heb ik die vorige week in huis gehaald. Ook hun extreme art eye liners zijn echt van topkwaliteit, ook hier heb ik een hoop kleuren van in mijn stash, op de onderstaande foto draag ik de gereviewde mono samen met een eyeliner van Gosh (nummer 10)& wat andere kleuren.
Wat is jouw ervaring met de producten van Gosh, ook zo positief, of heb ik toevallig de juiste make-up gekocht? Deel je ervaringen hieronder & help elkaar door niet de verkeerde producten te kopen! Oh en hoe was het, mijn allereerste review? Heb je nog tips/tricks/verbeterpunten, laat het me zeker weten!

7 opmerkingen:

  1. Ik vond het een goede review, duidelijke foto's, goed je mening verwoord; ga zo door! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw, mooi kleurtje! ik vind de look die je hebt gemaakt ook echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moooi kleurtje zegg!! ik heb 2 van die palettes (1 met 3 en 1 met 4 kleuren) maar die vielen me heel erg tegen.. maar deze ziet er echt wel goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, het ziet er heel mooi uit! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, prachtige oogschaduwtint! Hij ziet er goed uit als swatch, amazing pigmentatie en een gorgeous kleur. Helemaal in de winglook!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..