donderdag 23 februari 2012

ABC [Bianca]

373790_212071988866968_200269063380594_473098_2045708695_n_large
Ja ja ja! nog 1 :) Nu jullie Emma beter kennen en ongeveer weten wie zei nu is, ga ik ook wat over mezelf vertellen ook door deze ABC-tag. Have fun reading!

Age: Ik ben nu 17 jaar.. Maar 22 maart dus al heeeeel binnenkort komt mijn sweet 18! en ik heb er zo super veel zin in.

Best friend: Ik heb heel veel goeie vriendinnen, en ik weet ook waar ik naar toe kan als ik me slecht voelt. Maar 1 meisje blijft er altijd voor me hoe ver ik ook weg woon en dat is toch Emma. We kennen elkaar via onze moeders en we woonde ook 10 minuten van elkaar af, dus toen we eenmaal elkaar beter leerde kennen was het elk weekend echt elk weekend dat we bij elkaar bleven slapen. Met onze kap pop en die helemaal optutten en barbie kleertjes maken. En nu woon ik 2 uur van haar vandaar met de trein en auto, en je mist nog steeds iets ook al woon ik hier 5 jaar nu.


Chore you hate: Zo'n verschrikkelijke nacht hebben gehad om het uur wakker worden, en dan 's ochtends om 7 uur de wekker weer horen dat je denkt, heb ik nou wel eens geslapen?"

Dreamhouse: Ik zie me later echt voor me huisje boompje beestje. Een mooi groot huis, met een mooie grote veranda met uitzicht op een meer en elke avond zonsondergang bekijken. Een mooie grote tuin met allemaal mooie fonteintjes en buiten verlichting. Binnen alles heel mooi strak en netjes. ( wat moeilijk gaat als het heeft geregend en 2 van die kinderen door je huis heen rennen met moddervoeten) maaaaar het gaat om het idee :). En in de slaapkamer een heeel groot hemelbed..

Essential start of your day: Ik hoor mijn wekker elke ochtend afgaan maar ik ga er nooit voor uit mijn bed tot dat mijn moeder om half 8 binnen komt lopen dan kleed ik mij om poets ik mijn tanden smeer wat make-up op me gezicht (ondertussen eet ik snel een broodje) ik was me haren en föhn het snel, en dan om kwart over 8 op de fiets naar mijn werk.

Favorite color: Mijn lievelingskleur is blauw, of zeeblauw. Hoewel ik heel veel kleding in het zwart (legging, topje, blazer enz) vind ik felle kleur kleding toch wel heel gaaf, dus af en toe leef ik me uit en ben ik net een smurf in het blauw met zwart :).

Gold or Silver: Zilver, ik heb een guess horloge aan mijn rechter pols ja het hoort officieel links maar ik ben zelf links dus ik mag rechts hahah. Ik heb 2 ringen om allebei de ring vinger, meestal een grote ketting om en ik heb 2 gaatjes in mijn oren waarbij een altijd een knopje inzit en de andere een grote oorbel.
Mijn Horloge, Proud!

Height: Ik ben 1,75 precies. Ik voel me best groot als ik hakken aan heb, maar kan het dan toch ook weer niet laten om ze niet aan te doen.

Instruments i play: Ik speelde vroeger blokfluit op school, echt heel professioneel (not). Ik wilde beginnen met gitaar les maar mocht ik niet van mijn vader. Omdat ik niks afmaak en vooral niet op die leeftijd. Maar ik dans al wel vanaf mijn zevende, eerst jazz ballet gedaan maar dat was voor mijn gevoel toch te strak. Ik ben best breed gebouwd en als ik dan een huppeltje moet maken in een tutu ik voelde me niet happy. En toen ben ik eigenlijk mijzelf hiphop gaan aanleren, lekker in een trainingsbroek keihard mee dansen op de muziek, I LOVE IT!

Job Title: Ik werk bij de Etos, en ik doe een opleiding in verkoopsspecialist. Ik deed ook de opleiding assistent drogist erbij maar ik was gewoon niet gedreven genoeg om het af te maken. Ik zie laten eerder een baan voor me in decoreren, lekker creatief bezig zijn, en uiterlijke verzorging.

Kids: Later zeker, ik zie me het al helemaal voor me!

Life is incomplete without: Mijn moeder, mijn familie, en mn lieve vriendinnetjes, en mijn lieve hondje.

Music that you always listen to: Ik luister heel veel dansmuziek, clubmuziek en top 40. Ik vind reggeaton ook heerlijk! En af en toe zit er lekkere rustige muziek tussen Ronan Keating is een favo van mij. Of Phill Collins, Celine Dion, Whitney Houston en ga zo maar door!

Amwqtqfcmaacaap_large

Nickname: Meestal is het Biaaaanc! vroeger was het Bietje en een goeie vriendin noemt mij vaak Bibi.

Overnight hospital stays: Nog nooit gelukkig, wel heb ik een keer mee gemaakt vroeger er was een stagiaire op de peuterspeelzaal aan het dweilen en die had geen zin en gooide een half emmer water over de vloer en dweilde het uit en ik was me aan het verstoppen want mijn moeder kwam eraan en het was toen nog zo leuk om te doen alsof je weg was. Dus ik rennen die wc in waar dat gekke mens stond, en ik glij zo uit tegen zo toilet ding houder en zijkant van mijn oog was helemaal gescheurd, het heeft een paar mm gescheeld anders had ik nu geen oog meer. Je ziet nog altijd die litteken nog heel goed zitten.

Phobias or fears: Ik ben echt heel erg bang voor spinnen echt heel erg. Als er een spin in mijn kamer zit moet mijn moeder of broer de kamer in om dat beest weg te halen anders durf ik gewoon niet. Voor de rest heb ik heel erg hoogtevrees, en ik ben bang voor onweer.

Quote from a movie:

500full_large 
Reason to smile: Ik word blij van de kleinste dingen, ik hou van het leven en van de mensen om me heen die me altijd steunen. Zo blijven de verassingen en dingen die bijna niet opvallen de mooiste dingen die er zijn.

Siblings: Een broer van 20.

Time you wake up: Eerst was het kwart voor 8 maar dan was ik altijd te laat, nu is het rond kwart over 7 half 8 dat ik er echt wel uit ben. Behalve als ik niet hoef te werken is het 10 uur. En in het weekend soms wel 12 uur.

Underwear: Onderbroek, BH, Sokken, Hemd.


Very important date this year: 22 maart dan ben ik jarig! 24 maart geef ik mijn groot feest. En voor de rest, verjaardagen, bruiloften, begravenis, alles is belangrijk!

Worst Habit: Stemmingswisselingen (heb ik heel erg last van).

X-ray's you have done: Ik ben vroeger heel hard op mijn wang gevallen dat mijn hele huid ervan was geschraapt, ze zeiden toen dat ik hele erge littekens zou over houden en omdat ik toen nog jong was moesten ze daar allemaal foto's voor hebben of er niks anders beschadigd was. Je ziet er nu niks meer van!

Yummy food you make: Eigen gemaakte pizza, Lasange, taarten, cupcakes en ga zo maar door ik hou van koken!

Zoo animal: Ik denk dat het toch de tijgers zijn, ik vind die beesten zo mooi!

Nu weten jullie een stuk meer over mij en jullie zullen telkens meer dingen te weten komen tussen mijn blogs door! Bedankt voor het lezen!

1 opmerking:

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..