zondag 26 februari 2012

korte update


Vandaag even een korte update, er was geen artikel online en we balen hier beide erg van.. Lees verder om de hoe en waarom te lezen & aan het einde nog een leuk nieuwtje!

Zo'n twee weken geleden is Bianca bij mijn beginnende blogje gekomen en hebben we samen besloten verder te gaan als Typisch Ons. Ik heb aardig wat comments op de verschillende blogs achtergelaten, ben enthousiast aan de slag gegaan met het schrijven van stukjes en ook Bianca vind het erg leuk om te doen! We hebben nog niet helemaal de draai gevonden qua hoeveel stukjes op een dag, welke onderwerpen, en wie wanneer schrijft, maar tot nu toe zitten we in een ontwikkelingsfase, haha.. 
Maar toen gebeurde het noodlot… Een niet meer werkende laptop. Technische problemen dus. Heel erg vervelend en Bianca is er zwaar kapot van! Ze vindt het bloggen steeds leuker worden en zit vol met idee├źn, maar dit moet dus even wachten tot ze weer aan de slag kan. Wanneer ze weer kan schrijven, dat weten we nog niet, maar as soon as possible! Tot die tijd schrijf ik wel stukjes, maar er zullen wat minder posts online staan...
Tijd voor iets leuks! Vanaf volgende week zullen we ook beginnen met een rubriek op zondag, namelijk jummy sunday. Ja dat klinkt niet zo heel erg lekker, de naam staat ook nog niet helemaal vast! Het idee is dat we om de week de dingen beschrijven die we in de twee weken daarvoor hebben gemaakt, de ene week Bianca, de andere week doe ik dat weer. Het worden geen culinaire hoogstandjes, of de meest vernieuwende recepten, maar gewoon eten wat we gemaakt hebben met eventueel een recept.
Dit is zo ongeveer wat we aan huishoudelijke mededelingen hebben, nu alleen nog de vraag aan jouw! Want omdat we in de beginfase zitten zouden we graag wat feedback willen! Wat zou jij veranderen aan de site? Qua lay-out, qua artikelen, wat dan ook! Waar moeten we niet mee stoppen, wat vind je wel leuk? En waar wil je meer over lezen? Persoonlijke dingen, mode, schoonheid, muziek? En heb jij misschien een idee voor onze zondagse rubriek? Alvast heel erg bedankt voor de feedback :) Oh en we zijn heel heel heel erg dankbaar voor elke bezoekster die langskomt en een reactie achterlaat! Thumbs up for you!!
en al deze geweldige cartoons komen hier weg!

3 opmerkingen:

 1. Haha geeft niet!
  hihi die plaatjes
  Misschien is het leuk om een keer een beauty post te maken met een look:D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappige plaatjes! Ben benieuwd naar jullie zondag rubriek!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar de nieuwe rubriek!

  BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..