maandag 20 februari 2012

Oorbellenverslaving

Tumblr_lv68xnlj461qbjt25o1_500_large

Ik heb een verschrikkelijke oorbellentik,
Ook al vind ik ze niet mooi en ze liggen voor 1 euro afgeprijst neem ik ze toch altijd mee.
En dan komen ze ergens te liggen en opgegeven moment gooi je ze toch maar weer weg.

En steeds groeide en groeide de berg met oorbellen tot ik ze niet meer kwijt kon. Elke opbergmanier heb ik geprobeerd en niks werkte, tot ik dit heb gemaakt. Kijken jullie mee?
Ik heb onderhand al weer heel veel weggegooid en ik heb ook heel veel uitgesorteerd wat gewoon niet meer leuk was of die helemaal kapot waren maar dit is tot nu toe mijn collectie. (waar vast en zeker binnenkort veel en veel meer bij komen, maar daar hou ik jullie zeker van op de hoogte !)


En nu de vraag hoe maak je zo oorbellen rekje nou?
Het is dus eingelijk heel simpel en helemaal niet ingewikkeld.
Je hebt een stuk kippengaas nodig, de lengte moet je zelf bepalen hoeveel dat je nodig hebt.
Dan koop je bij de praxis of gamma, twee dunne hout stokjes, die draai je aan beide uiteinden erom toe. Dan maak je het vast met een spijker. en je hebt je eigen oorbellen rekje.
Wat wel het mooiste is om aan de bovenkant een stuk lint of wol of wat dan ook te gebruiken zodat het lijkt of die hangt. (die moet je natuurlijk ook met een spijker vast maken.)

Heb jij ook een tik van oorbellen? Of iets anders en jij hebt er ook iets unieks van gemaakt, stuur een foto en eventueele beschrijving met foto's en hoe je het hebt gemaakt naar typischons@hotmail.com en wij delen het op de site.

3 opmerkingen:

  1. wauw je hebt er echt super veel! ik had ene verslaving maar ondertussen ben ik ze allemaal kwijt :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een aardige verzameling oorbellen! Leuk rekje! Ik heb hier wat ideetjes gepind om sieraden bij elkaar te houden http://pinterest.com/suzanne2dot0/diy-projects/.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..