maandag 27 februari 2012

Do's and Dont'sEmma had in de update al verteld dat mijn computer + laptop mij gingen lastig vallen en het niet meer deden, dus ik mijn vaders ingeschakeld en die is gisteren hele dag bezig geweest om mijn computer te repareren en hij doet het weer! (voorlopig, hihi)

Zoals ik jullie al verteld heb werk ik bij de Etos.
En ik zie en hoor veel leuke tips en leuke dingen om me heen.
Ik zie ook nieuwe producten binnenkomen.
Dit alles zal ik uitgebreid met jullie delen.
Lezen jullie mee :) ?
Wat ik jullie eerst ga vertellen voordat ik het weer vergeet.
Er kwam een week geleden een meisje bij mij aan de kassa en die vroeg om wonderolie.
Dus ik dat pakken, opgegeven moment kwam het bij het afrekenen en toen zei ze je moet dat ook eens proberen!
Dus ik kijk haar aan en ik dacht in vredesnaam waarvoor?
Toen zei ze als je dat op je wimpers doet dan worden je wimpers een stuk langer en mooier zwart.
Dus ik research op het internet en inderdaad het helpt echt heel goed!
Denk er wel om dat je het 's ochtend er weer goed afpoetst.
En je hebt binnen een paar weken hele mooie lange wimpers ! I SAY DO!In april komt er een nieuwe mascara van Rimmel uit en wij mochten hem proberen. Ik vind Het eerlijk gezegd geen fijne mascara, het borsteltje is te groot waardoor je veel konten krijgt. Je kan de kleine wimpertjes moeilijk bereiken en je krijgt geen volume ! Een paar collega's daar in tegen vinden het weer een hele fijne mascara! En ik ga daarom nu ook eerlijk zeggen ik zal hem niet kopen, maar hij komt binnen met een introducé prijsje misschien willen jullie het wel proberen :)
(Hier komt binnenkort nog een review over)Dan is er sinds vorige week 8x4 in
een nieuw jasje gekomen! Ik was altijd al verschrikkelijk fan van de zoete geur! Maar die ging er helemaal uit, tot verbazing kwamen ze weer terug maar nu verbeterd! Ik heb zelf de 8x4 Break free en de 8x4 Soft kiss thuis liggen en ik zeg het je, Delicious ! Dus zeker een DO!.We hebben ook een nieuwe geur binnen gekregen van Beyonce. Ik moet zeggen dat ik heel erg fan was van de geur Heat. Maar deze vind ik ook verrassend lekker hij lijkt helemaal niet op de andere geuren die ze heeft gemaakt, want ik vond de heat rush en heat heel erg veel op elkaar lijken. Maar deze is heel anders een soort een zoet fris geurtje! Ook vind ik dat de verpakking er heel erg uitstraalt tegen over de andere! Heb jij dit geurtje ook geroken of heb jij hem toevallig al in je assortiment geuren? Let me do!
I SAY DO!Ik ga afsluiten met de nieuwe Bronzing powder van de etos, hij lijkt op een waaier omdat die allerlei verschillende kleuren heeft, maar deze kun je dus heel mooi gebruiken als een blush omdat je dus een heel mooi Bronzing effect krijgt!
Ik heb speciaal voor jullie nog een filmpje waar ze hem ook in gebruiken!

I SAY DO!http://www.etos.nl/beauty/sprankelende-huid

Bedankt voor het kijken!
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad! Heb jij toevallig ook nieuwe producten gebruikt en jij vind het waardeloos of juist heel goed!? Deel het met ons!

2 opmerkingen:

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..