dinsdag 28 februari 2012

L'oreal Lumi Magique*


Zoals jullie allemaal wel weten is er een nieuwe l'oreal foundation op de markt gekomen genaamt Lumi magique.
Ik was echt heel blij want ik kwam op mijn werk en ik mocht hem gewoon uitproberen!
Hier deel ik met jullie uitgebreid mijn ervaring met deze foundation.

Nieuwschierig :)? Lees gezellig mee!


L'oreal intrudeceert deze nieuwe foundation als 'vloeibaar licht'. Dit zorgt ervoor dat als er licht op je huid straalt dat die weerkaast word door een stralend effect, hij geeft die mooie effecten juist op de goeie plekken dus je kunt het zien als een highlighter. Hij verbergt de imperfecties en geeft een natuurlijke tint op de huid weer.
Het resultaat wat l'oreal met deze foundation wil bereiken is;
- Een egale finish
- Een mooie stralende huid

- De foundation moet 12 uur blijven zitten

Nu genoeg over het product zelf, ik ga jullie nu vertellen wat mijn bevinding is :)
(Op sommige foto's ziet de flesje er heel vies uit maar er zat 100 meter plakband over heen stel je voor dat die los gaat... )De verpakking vind ik echt heel erg mooi, hij ziet er mooi strak uit en absoluut niet goedkoop. Het flesje is van glas en de dop is een soort rosé kleurtje. Het is wel echt eentje die opvalt tussen de andere l'oreal foundations! De dosering wat er uit het pompje komt is precies genoeg, daar hebben ze wel heel goed over na gedacht meestal is het net te veel of net te weinig maar deze pompt de juiste dosering uit. De kleur valt wel iets donker uit ik heb de lichtste tint nr. C2 en die is donkerder dan mijn huid, je hebt in totaal 6 verschillende kleuren.Het is een hele luchtige foundation sommige foundations voelen heel zwaar op de huid, deze bestaat voor 40% uit water en de meeste foundations uit 20% echt een pluspunt aan deze foundation. Wat wel een nadeel is omdat maar waar die juist mee geadverteerd word is dat deze foundation heel erg glanst op je huid als je van matte foundations houd zoals ik is dit een heel groot nadeel. Nu lijkt net of je huid heel vettig is (voor mijn gevoel) maar dat is dus niet zo deze weerkaatst heel glanzend in het zonlicht wat dus echt een pluspunt moet zijn.

Ik heb zelf een hele droge huid en omdat deze foundation juist uit heel veel water bestaat valt die droge huid niet meer op, daar ben ik heel blij mee. Ik heb een keer een mousse foundation gehad nou een en al schilfer huid, ik wist niet hoe snel ik alles eraf moest halen! Door dat die veel water bevat voelt deze niet droog aan, groot pluspunt!
Wat ik wel moet zeggen deze foundation vervaagt vrij snel, met een make-up underbase blijft die beter zitten en dekt die ietsjes beter. Ook kun je het lichtjes af poederen wat ik dus ook doe ik gebruik de compact poeder van Essences daardoor verdwijnt de glans ietsjes en blijft de foundation ook wat beter zitten.

De prijs van dit product is €16,99 en is te koop bij o.a Etos, Kruidvat, Trekpleist ect. Ik vind dit persoonlijk vrij prijzig voor de foundation en ik weet dat heel veel mensen dat ook vinden, de meeste foundations zitten meestal rond de 10 euro, maar ik vind het zeker de moeite waard om deze foundation te gebruiken!

Pluspunten:
- hij voelt niet zwaar aan op de huid
- hij haalt de rode vlekjes weg
- hij is goed uit te smeren
- je krijgt er een mooi gezicht van

Minpunten:
- soms glanst die teveel
- hij blijft niet de hele dag zitten
- Ik vind de prijs ook best wel een groot nadeel

Ik zal deze foundation zeker niet afraden, hij is me vrijwel zeer goed bevallen. En ik gebruik hem nu ook elke dag, als die op is weet ik niet of ik hem zal blijven kopen of dat ik terug ga naar mijn vertrouwde maxfactor foundation maar het is zeker de moeite waard om hem te proberen.

Welke foundation gebruiken jullie ? En als jij toevallig deze foundation ook hebt wat is jou ervaring ermee?
Let me know! :)

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat de foundation niet echt lang blijft zitten, daarvoor gebruik je hem deels, zodat je er de hele dag fresh uit ziet. Ik heb de foundation nooit gebruikt, maar de substantie vind ik er wel goed uit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook en ik vind hem erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..