vrijdag 24 februari 2012

Funky Friday #8


Jaja, Funky Friday, DE dag dat het weekend begint. Mijn computer staat op dit moment op meer dan 4000 nummers en dit aantal groeit met de dag. Elke vrijdag deel ik hier mijn favoriete/irritante/tranentrekkende muziek. Mijn smaak is heel divers en ik zal zelfs mijn guilty pleasures hier delen..
via weheartit
En het is weer weekend, de helft van Nederland moet komende maandag weer aan de slag terwijl de andere helft nu vakantie mag gaan vieren. Toch is het voor iedereen echt weekend en dus weer tijd voor muziek! Vandaag laat ik je horen wat ik de afgelopen tijd luisterde, kijk je mee?Ik zal je waarschuwen er komt weer een overkill aan muziek je kant op! Ik vertel niet overal iets bij, maar daar waar nodig zal er geen tekst ontbreken!

Chef'Special. Zo richting de lente en zomer heb ik altijd veel meer behoefte aan vrolijke zomerse liedjes & deze band past zeker in dat straatje. Over een paar week hoop ik naar hun optreden te gaan, ik geniet iniedergeval van deze liedjes!  - biggest monkey, colors, slow down
David Guetta - The Alphabeat. Via sytycd vond ik dit nummer en na de theatershow was ik weer helemaal verkocht. 

Glee. Ook nu weer een flinke dosis glee, elke week komen er nieuwe nummers bij. Dit is zelfs een selectie van mijn favorieten. Vooral cough syrup is een aanrader om te kijken, hele intense video! - Smooth Criminal, stereo hearts, bamboleo/hero, fly/I believe I can fly, cough syrup, here's to us

Secondhand Serenade - fall for you

Marlon Roudette - new age. Lekker lenteliedje die iedereen wel zou moeten luisteren
One Direction - what makes you beautiful
Tom Dice - il nous faut. Om terug te gaan naar vorig zomer. Dit is zo'n prachtig nummer, frans en engels, en ik word er helemaal zweverig van.

Colonel Reyel. Nog meer zomerse liedjes. Ook van deze zanger ben ik sinds vorig zomer enorm fan. Lekker ritme, mooie teksten, intense onderwerpen. - celui, toute les nuites

Chris Brown - turn up the music

Yes-R - als er geen morgen was. Lekker cliche teksten, eigenlijk best wel fout deuntje en ik was verkocht. Het is zo fout dat het leuk is!

Nicki Minaj - starships. Als Nicki Minaj fan hou ik ook van haar nieuwste nummer. Pas op, het is een nummer dat je de rest van de dag in je hoofd hebt.
Of Monsters And Man - little talks. Hoe vrolijk, hoe zomers. Het klinkt als een mantra, maar dat is mijn lente/zomer playlist, veel zomerse muziek, veel dance, veel blijheid. Terwijl in de winter veel meer rock en gevoelige liedjes voorbijkomen.. 
Dit waren al mijn favorieten van het moment, vooral tijdens het krantenlopen luister ik deze nummers. Heb jij nog aanraders voor mij? Bands die ik echt moet horen, nummers die heerlijk zomers zijn of juist prachtige gevoelige nummers.. Let me know in de comments!

1 opmerking:

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..