donderdag 16 februari 2012

Scrub Scrub Scrub!


Ook zo last van een droge huid?
En is het zo erg dat je gezicht onder de schilfers zit?
Maar je kunt steeds niet de goeie manier vinden om het weg te krijgen?

Hier is dan de manier om er vanaf te komen namelijk;
Scrub Scrub Scrub!



Een keer in de zoveel tijd komt een tijdschrift mooi bij de etos uit, met allerlei leuke en handige tips. Hierbij een complete uitleg met hoe je de huid het beste schilfer vrij kan maken!Volg de volgende stappen en je krijgt een mooie zachte huid.

1. Maak voor je gaat scrubben de huid vochtig met lauw water. Zo kunnen de scrubkorrels gemakkelijk over de huid glijden. De vettere T-zone van je gezicht (neus en voorhoofd) kan best een stevig scrubje aan, met je vaak wat droge wangen moet je voorzichtiger zijn.

2. Scrub maximaal twee maal per week voor een frisse, zachte huid. Als je in de winter last hebt van droge, gesprongen lippen, kun je ze eens per week zachtjes een scrubje geven. Rode-lippenstift-avond-uit? Je lippen worden voller en zachter na een scrub.

3. Dode huidcelletjes aan weerszijden van je neusvleugels geven zich aan als witte schilfertjes. Besteed extra aandacht aan deze plekjes tijdens het scrubben.

4. Scrub ook je hals mee! Daarna kan een dagcrème of speciale halscrème goed intrekken. De huid van je decolleté is dunner, dus zachtjes scrubben. Gebruik lekker veel lauw water om de korreltjes weg te spoelen en dep je huid droog met een zachte handdoek. Smeer ook je decolleté in met een goede dag of nachtcrème.

Nog op zoek naar goeie producten?
Dr. Van der hoog scrubcrème purity 100ml €8,50Verwijdert dode huidcellen en overtollig talg en brengt de huidfuncties weer in balans.

Garnier pure 3-in-1 150ml. €8,39

Kan gebruikt worden als facewash, een scrub of als een masker voor een frisse, zuivere huid.

Etos verfrissende peeling normale & gemengde huid 75ml. €4,99Je huid knapt heerlijk op van deze frisse peeling. En van het zachte gevoel erna geniet je nog dagen!


Nivea visage verfrissende peeling 75 ml. €8,29Dode huidcellen worden weggepoetst en de natuurlijke vochtigheidsgraad van de huid blijft intact. De scrub korreltjes zijn fijn en zacht!

L'oréal paris perfect clean 150ml. €8,99Een dieptereiniger met zachte en flexibele borstel. In 4 variaties voor verschillende huidtypes.

1 opmerking:

  1. De Beste producten die je kan gebruiken voor een mooie en natuurlijk huid zijn de natuurlijke producten van artiscent.
    Artiscent Wellness is importeur van deze producten.
    Artiscent Wellness is ook een hele goede beautysalon moet je ook een keer heen gaan. zie www.artiscentwellness.nl of artiscent.eu

    BeantwoordenVerwijderen

thanks voor je bezoek + reactie, maar remember: karma bites! So spread the love..